Geen widgets gevonden in de zijbalk

Volgens de staatssecretaris blijven leaserijders heus wel in Nederland tanken omdat die BTW aftrek hebben.
Maar dat is onzin.
Bij de huidige prijs van 2.45 bestaat de prijsopbouw voor 42 ct/l uit BTW. Met het gegeven dat totaalprijs in Duitsland 60 ct goedkoper is, is ook de leaserijder in Duitsland 18 ct per liter goedkoper uit.

Uit vragenuur 31 mei 2022

20 gedachten over “Caroline van der Plas krijgt een onzinantwoord van de regering over leaserijders.”
 1. Mensen in de grensstreek doen al jaren boodschappen en tanken in duitsland. Sinds ik mij kan herinneren (ben nu 32) Dit is echt een niet bestaand probleem voor de grensregio.

 2. Ipv een dagje woonboulevard was ooit het dagje uit .
  Nu word het een dagje tanken over de grens.
  De bockwurst is een aanrader, lekkerder dan zweedse balletjes

 3. Wat een ontzettende toffe leuke man zeg, beetje soft beetje vaag…. echt een top dude…ook erg leuk dat ie zn haar zo super hip heeft gestyled op kosten van NL. Yooyoooo groetjes uit Nijmegen kutje .

 4. Dus de lease bakken van de directeurs grote ondernemers hebben BTW voordeel. Maar de kleine man man stikken. Ik doe alles op de fiets inclusief boodschappen. Maar het valt weer op dat mensen die het goed hebben het goed houden en het gepeupel is de pineut.

 5. ik ben ondernemer, heb btw aftrek maar ook ik ga zaterdag gezellig een dagje naar duitsland ook boodschappendoen, en daar tanken met 5 jaricans ondanks ik ook daar mijn btw kan terug halen ben ik een weekend uit voor niets.

 6. lease rijders geen btw – you own nothing and be happy. Ze sturen je in de richting die ze je op willen hebben.

 7. Al weer wordt bewezen, uit wat voor een stelletje wereldvreemde idioten ons kabinet is samengesteld; ze lijken erop uitgezocht te zijn! Goed gesproken Caroline

 8. enige oplossing hier in nl is massaal naar den haag en iedereen ontslaan daar. dacht dat dit een democratie was, ondertussen laten we ons inderdrukken als debiele chinezen.

 9. Geweldig land, Nederland. Om te tanken moet je naar België of Duitsland. Voor medische behandeling moet je naar België of Duitsland als je voor je dood nog behandeld wil worden. Pensioen komt jaren later dan in andere Europese landen. Wij subsidiëren half Europa. Woningen zijn niet te betalen voor de mensen die nu jong zijn en een leven willen opbouwen, als ze al beschikbaar zijn. We zijn een narcostaat. Zo kun je nog wel even doorgaan. En dan zijn er nog steeds mensen die regering en overheid serieus nemen. Ongelofelijk.

 10. Coralina van de plas.
  Straks mogen Nederlanders niet meer de grens over.
  Dan gaan de grenzen dicht voor de Nederlanders.
  Grenzen blijven wel op om gelukzoekers binnen te halen.
  En lui die niets te zoeken hebben in Nederland.
  En nu Oekraïne weer goed graag alle vluchtelingen weer terug.
  En Marokkaanse gelukzoekers ook terug.daar is geen oorlog.
  Nederland moet weer van de Nederlanders worden.
  En alleen echte maar dan ook echte vluchtelingen opvangen.

 11. Laat dit kabinet zelf hun absurde brandstofgebruik eens betalen tegen de geldende reiskostenvergoeding van €0,09 per km. Zijn we zó klaar met deze heksen- en tovenaarsregering!

 12. Deze minister lult compleet uit z’n nek en weet totaal niet waar de klepel hangt
  Als ondernemer krijg je de btw eens in de zoveel tijd terug dus als ik m’n vrachtwagen af tankt in Duitsland heb ik al sowieso de korting van de tankkaart aanbieders €0,30 minder in de liter prijs plus de btw die ik via de Nederlandse vloot kaart terugvorder van de belastingdienst

 13. Den Haag waar de bende van ellende zit,na demissionair zijn vrolijk doorgaat om dit land naar de kloten te maken hoezo burgers veiligheid en bescherming bieden zij moeten dienaars zijn van het volk en ik beloof was alleen tov Willie Pils de rest is peanuts en zoek het lekker uit,allemaal babbels maar iv coronatijd konden wel ineens wijzigen doorgevoerd worden,tuurlijk adhv beperkingen konden taxen niet omhoog hoe zou dat nu komen dan raak ik iedereen nu in de portemonnee maar je bent wel ff vrij een leuke buffer voor het najaar komen ze weer aankakken iv één of andere ziekte ,allemaal de boom in tak 6 graag voorgoed.🏴‍☠️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *