Geen widgets gevonden in de zijbalk

De PVDA is zo jaloers op het succes van Caroline van der Plas, dat men haar een functie elders gunt, in het bestuur van een Waterschap bijvoorbeeld.
Afleiding van de boodschap: Caroline waarschuwt er tegen dat de Waterschappen te veel politiek worden, er moeten juist vakmensen met kennis van zaken in.
Bergkamp lacht zich een kriek van alle hypocrisie uit de woorden van de PVDA.

Uit debat: Het volledig democratiseren van de waterschapsbesturen
21 april 2022

16 gedachten over “Caroline van der Plas is de beste volksvertegenwoordiger van Nederland volgens de PVDA. Waterschap?”
 1. 'Huh, maken boeren voedsel? Het zijn toch gewoon egoïstische landheren met grote stukken land en dito huizen die stikstof produceren en hun zakken vullen?'
  😬😬😬
  jahaaa, we hebben ze nodig voor ons vreten.

 2. Een of twee simpele zinnen: Mensen stem die hele kliek weg uit Den Haag. Stem massaal op deze Nederlandse vrouw. die er is voor ons land en ons Nederlanders. Geef ons land terug.

 3. bijna helemaal goed, alleen boertjes motte minder vee van onze wokolocologiesch agendake. natuurlijk Heeft ze gelijk dat er heel veel snapte het nu echt niet belijdmakers zijn.

 4. Als Caroline nu ook eindelijk eens zou gaan begrijpen dat Corona een grote leugen is en dat Nederland/Europa geregeerd worden door het WEF zou ik meer waarde hechten aan haar woorden. Op het ogenblik spreekt ze helaas vaak prachtige woorden doch levert deze meteen weer in als ze weer eens domme opmerkingen aangaande The Great Reset de Kamer in slingert of voor een vreselijke, vrijheidsbeperkende motie stemt.

 5. Hahaha lachen……Zo doorzichtig hoe ze tonen bang te zijn voor Caroline en haar lastig vinden en dus ook haar proberen "weg te promoveren" net als Omtzicht.

 6. Ik heb geen achtergrond in het boerenwezen maar woon op het "platteland" in Vlaams Brabant en wandel dagelijks door de velden. Ik heb met eigen ogen kunnen zien hoezeer de boeren hun best doen om zoveel mogelijk te voldoen aan de eisen die zich tegenwoordig stellen. Zo ploegen ze op een manier waardoor de voren gelijklopen met de landwegeltjes. Hierdoor zijn deze minder vaak met modder bedekt. Langs de velden vind je de mooiste stukjes gras en bloemen. Vorig jaar was er een weelde aan klaprozen, korenbloemen, wilde kamille en andere pracht. Vroeger ging alles langs het veld "kapot" door het sproeien. En ja, als er ergens gesproeid word maak ik een grote boog eromheen en hou in de gaten van waar de wind komt.

  Tractors die je voorbijrijden doen dat zo traag mogelijk vanwege het stof, iets wat niet altijd gezegd kan worden van gewone voertuigen die de landweg nemen om een stuk af te snijden terwijl ze er eigenlijk niet mogen rijden.

  Momenteel liggen de velden er prachtig omgeploegd en geëgd bij.. Heel wat gewassen komen uit en kleuren de omgeving weer in vele tinten groen. Zelf weet ik uit ervaring in eigen tuin dat het niet zo makkelijk is elk jaar een mooie opbrengst te hebben. Het ene jaar hebben we bijna geen pruimpjes het andere jaar een overvloed. Hetzelfde met peren. Wij gebruiken geen chemische producten maar de ene keer eten woelratten alle rode bietjes op nog voor we ze kunnen gebruiken… het andere jaar worden de aarbeien door slakken opgegeten nog voor ze rood zijn.

  Beste regeringsleiders… zorg ervoor dat onze voeding zo gezond mogelijk blijft maar heb oog voor de boeren en zorg dat zij onze voeding kunnen blijven produceren. Dank u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *