Geen widgets gevonden in de zijbalk

Caroline van der Plas haalt KEIHARD uit naar Omtzigt! ‘Je hebt Nederland GESCHOFFEERD!’

25 gedachten over “Caroline van der Plas haalt KEIHARD uit naar Omtzigt! 'Je hebt Nederland GESCHOFFEERD!'”
  1. Omtzigt dat gewoon helder moeten zijn, van begin af aan. Hij wilde al nooit iets met pvv te maken hebben en wilt liever met Pvda en gl in zee. Prima, maar wees open daarover

  2. Ik wist het al veel eerder. Omtzigt heeft ervoor gezorgd dat er weer maanden tijd verloren is gegaan, met flauwe kul verhalen. Veel worden, weinig daden.

  3. Omtzigt doet zich mooi voor, maar is een wolf in schaapskleren. Met mooie woorden en intelligente stellingen kiest hij voor de moties van links, en daar moeten wij vanaf. Hij is en blijft een wefkeffer en euslaaf in hart en nieren dus, laat los die man. Ik zie het al voor me, die man wil de macht naar zich toetrekken en als hij zijn zin niet krijgt, dan laat hij de nieuwe formatie klappen, en valt het kabinet. Veel kiezers zijn dan afgeknapt op Wilders, want zijn beleid is niet haalbaar, en gaan dan weer anders stemmen, want zij menen dat zij verstand hebben van strategie's stemmen. En wat gebeurt er dan? Dan krijgt omtzigt zijn zin, en wint links weer. Omtzigt speelt een spelletje, om de uitslag van de verkiezingen weer om te buigen naar links, en daarom ben ik voor nieuwe verkiezingen nu, we moeten het ijzer smeden zolang het heet is. MEER MACHT VOOR DE PVV!!!

  4. Omzigt is een spelletje aan het spelen samen met Yesilguz en Timmermans zit af te wachten.Het is een groot toneelspel om Wilders te ondermijnen.Nieuwe verkiezingen.Timmermans aan de macht is gevaarlijk.Lees het zwartboek Timmermans verkrijgbaar bij Cultuur onder VuurDe bronnen zijn ook vermeld in het boek.Wilders is heilig bij die man vergeleken.Timmermans gaat alleen voor macht en geld. De nederlandse burgers of europese burgers zijn voor hem niet belangrijk. Hij is een van de ergste narcisten.

  5. Weer zo fake actie alleen om de mensen op verkeerde been te zetten , politiek is dood en dat weten zij al sints 1930 nu zijn zij bezig om hun zeteld zeker te stellen,ik heb echt liever een politiek AI dan deze puppys van wef en Bilderberg deze mensen zijn mij te bloeddorstig en oorlog zuchtig 😢

  6. Zo’n bakvis is dus de Nederlandse politiek… dit is Nederland. Heel Nederland bakt vis, en luisterde naar liedjes van de havenzangers… echt… geen greintje zelfcontrole… altijd en eeuwig de kleine eigen meninkjes… dat kleinzielige gebeuzel… gejammer over een verloren ring gewonnen op de kermis. Gewoon van der Plas. Gewoon lekker even helemaal niks. Gewoon lekker hufterig a la grootvader Pimmetje die Els Borst de Dood in joeg… uitderwets hufterig a la huilie huilie Geertje… gewoon ouderwets zompig Nederland..

  7. Zeer onbetrouwbaar Omtzicht speelt spelletjes dat moge duidelijk zijn.
    Zou me niet verbazen dat hij ook z’n ziel verkocht heeft aan dat WEF praatclubje van Rutte, deze man schaad het vertrouwen in de politiek, het vertrouwen dat hij zo belangrijk vond, ik vertrouw deze toneelspeler in elk geval nooit meer.

  8. Ik heb het gevoel dat Omtzicht al een tijd te overspoeld is door het mogelijk pushen van zijn famimieleden die het WEF dienen. De enige partijen die zich hier ver vanaf opstellen zijn naar mijn mening FvD en Van Haga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *