Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een klein wonder is geschied: Partij van de Dieren en BBB zijn het vaker niet eens dan wel, maar ditmaal is er een motie waar ze beide voor 100% achter staan, maak het openbaar vervoer buiten de spits gratis, zodat meer mensen geneigd zullen zijn om de trein te nemen.

Uit het debat: Ontwikkeling koopkracht en stijgende energieprijzen (voortzetting)
30 maart 2022
Plenair debat

25 gedachten over “Caroline van der Plas en PvdD roken de vredespijp en dienen een gezamelijke motie in.”
 1. Treinen moet veel goedkoper. Ook op langere afstand (zeg 5 uur reizen / 700 km). Waarom zou je vliegen naar Brussel of Parijs? Nederland zou korte afstand vliegen gewoon moeten verbieden. Bagage vliegtuig – trein: kan geregeld worden.

 2. Huh hebben ze rode diesel afgeschaft????.
  Dus de boeren betalen nu de zelfde prijs als de burger?????
  Dat wordt een dure grap weet j e wat zon tractor zuipt šŸ˜Æ

 3. In Nederland iets voor de burgers gratis maken ???? DICTATOR Rutte pleurt liever nog een paar MILJARD in de bodemloze EU put
  NEXIT NU

 4. Ik heb mijn hoop gevestigd op de Volkskrant. De onderste steen over het NIET bevriezen van Russische eigendommen na 40 dagen pandemie stinkt aan alle kanten. Wie hebben belang bij het laten weglekken van vele miljarden? Wat zijn de belangen van types als Hoekstra, Kaag en topambtenaren? Eur 400 mio tov tientallen tot honderden miljarden in de buurlanden, terwijl wij ook nog eens een belastingparadijs zijn? Omtzigt heeft het door en speculeert er al op. Dit klopt van geen kant.

 5. Liegen, bedriegen, afschuiven,weg kijken, geen actieve herinneringen, zwarte lakken van belastende documenten en informatie!
  Nieuwe bestuurscultuur aan mijn hoela!
  Motie van Wantrouwen Rutte IV!

 6. Ministerie oppert: laat ouderen zelf betalen voor hogere AOW wat schandalig niet te bevatten dit wat een tuig zit er in den haag

 7. Vredespijp roken!!! Zie je nu wel dat zijzelf zich ook nergens aan houden maar ondertussen wel die regel en wet hebben ingevoerd dat je bijna nergens meer mag roken.

 8. Boeren moeten meer beseffen dat wat de PvdD doet alleen maar in hun voordeel is. Ook Caroline ziet dat niet in. De constante aanspraak op technologische oplossingen voor technologische problemen is een nihilistische valkuil. In onze voedselindustrie maakt dit boeren zwakker en zwakker. De wetenschap (met 'hun' kennis en 'hun' waarheid) en politiek (uit financiƫle overwegingen) zeggen het steeds beter dan de boeren zelf te weten hoe er geboert moet worden. Steeds uit wetenschappelijke en ideologische overwegingen wordt hun vak esthetisch uitgekleed tot een machinale onderneming die tot complete afbraak leidt van het oude, de natuur bevorderende boerenleven. Wat er zich meer en meer afspeelt is een afbraak van een gezonde verhouding tot de natuurlijke omgeving waarin boeren werken. Kijk alleen al naar de zoƶnose uitbraken in de huidige boerenbedrijven en de manier waarop er met dieren wordt omgegaan alsof het zielloze machines zijn.

  Het is van groot belang dat de boeren de steeds terugkerende techno-fix vanuit experts, die hun steeds wordt voorgehouden, gaan afwijzen, net zoals de PvdD dat voorstelt. Vertrouwen in de boeren hun eigen kennis over wat goed is voor dieren en natuur kan zo hopelijk worden herwonnen. Hun zelfvertrouwen wordt constant geschonden door voorgestelde 'betere kennis' van buiten en de daarbij horende 'betere technologieƫn', die uiteindelijk steeds schadelijk blijken te zijn voor mens, dier en natuur. Het lot bepaald namelijk steeds anders dan wat de experts voorstellen. Experts die het lot in de eerste plaats al willen negeren en tenietdoen. De Universiteit Wageningen is bijvoorbeeld geen vriend meer maar een vijand van de boeren geworden, die de boeren steeds opdraaft om, met steeds weer achteraf blijkende schadelijke technologieƫn, de productie te verhogen. Zo wordt er steeds in de eigen staart gebeten door 'kennis' van experts toe te laten, in plaats van de relatie van de boer met de groeiende natuur te erkennen en vertrouwen te geven.

 9. En wie draait ervoor de stookkosten op in de kamer??? Daar draaien de burgers weer voor op en dat moet maar eens uit de zakken komen van die ministers die ons land naar de afgrond brengen!!!!

 10. Er is maar 1 manier en dat is de Groningers schade vrij stellen en de gaskraan open want deze regering levert gas aan het buitenland voor een lagere kostprijs!!

 11. Ja als dit geen voorbode is voor het einde van de wereld dan weet ik het ook niet. Whats next? Wilders en kaag hebben een buitenechtelijke affaire?

 12. overval in nederland is in verbouwing komen nieuwe gebouwen nieuwe schoolen straaten auto wegens.?

  volgende keer neem ik het op

 13. Precies allemaal met blauwe handen en deken daar gaan zitten in de plenaire zaal zoals ik elke avond zit met COPD!! MOET maandelijks 70 extra gas betalen en extra bij betaling doen. Straks huurverhoging dan 100 euro minstens per maand meer kwijt dat is 2 weken eten!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *