Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Goedkeuringswet vijfde verlenging geldingsduur Tijdelijke wet maatregelen covid-19 (TK 36042)
11 april 2022
Vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Vaste commissie voor Binnenlandse Zaken, Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid

Bikker is nog steeds fanatiek, en tracht de meer nuchtere Caroline van der Plas daar op aan te vallen.

24 gedachten over “Caroline van der Plas eindigt bijdrage met antwoord op een niet gestelde vraag verlenging spoedwet.”
 1. Mevrouw Bikker, u bent een schijnheilige!! Uw partij was zeker niet terughoudend w.b het uitbrengen. Ik zie niets Christelijks in uw Unie. Mijn stem zal u NOOIT krijgen. De politiek is een poppenkast!!

 2. Alles op een hoop gooien heet reflecteren. Zo dat je het n volgende keer beter doet. Mevrouw Bikker blijft hangen en zeuren en miepen over de eerste paar maanden. Ongeschikt dus.

 3. Shanghai is een nieuwe test stad om de haalbaarheid van Auschwitz-Birkenau te onderzoeken.
  Beetje bij beetje. Hitler had dat goed door. Dus Rutte ook. Dus hij heeft Mein Kampf thuis gelezen.

 4. Iemand met zo een postuur ,weet niet eens wat goed is voor zichzelf .
  Zulke mensen wil je niet in de politiek ,om te bepalen wat goed is voor onze toekomst .

 5. Die Bikker………… tenenkrommend en met de opmerking over die mondkapjes naar Thierry Baudet ==>> dat is pas blijk van ongebreidelde, niet verdwijnende haatgevoelens naar iemand, die niet zo kortzichtig denkt als zijzelf.

 6. Voor de mensen die niet gevaccineerd konden worden heb ik helemaal geen problemen. Dat is immers de groep de we proberen te beschermen met groeps immuniteit. De mensen die beter denken te weten dan medische experts en vaccin en mondkap weigeren zijn wat mij betreft egoïsten die om wat voor reden dan ook (niet medisch) hun eigen ongemak belangrijker vonden dan de gezondheid van de mede mens. Betekent dat dat ik hypocriet ben als ik met een ongevaccineerde vriend weer een biertje ga halen? Nee, ik ben immers beschermd en tijdens de gehele pandemie niet ziek geweest. Ook doet mijn vriend niks te wet. Dat ik persoonlijk een moreel bezwaar heb hoef ik niet op hem te projecteren. Hij is niet minder vriend omdat hij medisch domme keuzes maakt. Ik heb ook dikke vrienden, en rokende vrienden. Daar drink ik super graag een biertje mee. Soms kan het lonen om je politieke overtuiging niet op je voorhoofd te schrijven en elk facet van je leven te laten bepalen. Dit doen wij niet alleen omdat het van de overheid mag. Het gevaar lijkt nu geweest, mensen die zich dik 2 jaar goed aan de regels hebben gehouden, houden ook van een fesstje, of film of theater avond. Caroline, wij hebben ook ogen, en wij maken ook onze eigen keuzes. Ook als die in lijn liggen met wat de overheid denkt. Dus het is jammer dat je dat griezelig vind. Want in wezen is de realiteit nu anders. Dus ander gedrag lijkt me gepast. Ik heb 2 jaar waar nodig mijn masker gedragen, maar ik ben hem ook liever kwijt dan rijk. Dit deed ik om mijn mede mens te beschermen, maar dat is nu niet meer nodig. Dus doe ik het niet meer. Zo simpel is het.

  Het zijn niet de grote groep Nederlanders die gewoon netjes de adviezen hebben gevolgd die voor de 2-deling zorgde wat mij betreft. Een quarantaine breken als je besmettelijk ziek bent kan ernstige gevolgen hebben. Dat de normale burger dat niet altijd snapt, dat kan ik begrijpen. Maar andere burgers hebben net zo veel recht op bescherming, als hun op zelf beschikking. Dus tenzij we aannemen dat een quarantaine eigenlijk helemaal geen medische reden had, is het breken ervan een gevaar voor anderen. Dat de politie wat steekproeven heeft gedaan om te kijken of mensen zich aan hun quarantaine hielden vind ik niet zo erg. ALS ik in quarantaine had gemoeten, dan had ik dat gedaan. Politie bezoek was niet nodig geweest. Maar als burgers zich als kleuters gedragen en zich gewoon kosten wat het kost zich tegen de regels verzetten. Dan moet je ''politie agentje'' spelen. Zo kan je ook niet zelf beslissen of je belasting betaald, of je je aan de maximum snelheid op weg houd, of roken in een openbare binnen ruimte. Dit zijn allemaal regels om het algemene goed te bewaren. Maar ineens was er sterk verzet tegen het dragen van een masker? En dat had geen ideologische oorzaak? Vinden we het niet allemaal heel toevallig dat vaak de meest politiek rechts denkende mensen (de kant van minder overheid, en minder regels) de masker en vaccin weigeraars waren? Ik ben normaal ook meer van de rechter kant van de politiek. Maar niet nu, ik ben medisch geschoold, en tegen een pandemie heb je gewoon medische preventie nodig, en een masker was de minst kwade optie. Maar zelfs die werd niet gevolgd, vaak op basis van 0 medische kennis.

  Het feit dat de Jonge steeds strengere maatregelen moest nemen (waar ik het niet mee eens ben, want in principe moet iedereen vrij zijn zelf medische keuzes te maken)) komt volgens mij voort uit het feit dat er een groep Nederlanders was, die perse niet vrijwillig mee wilden werken aan een oplossing. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Je moet immers wat als overheid om je burgers te beschermen die wel willen meewerken. Dus alsjeblieft Caroline, ga nou niet doen alsof wij hypocriete of slechte of griezelige mensen waren. Je houd er ook niet van als mensen kwaad spreken over boeren of andere groeperingen. Probeer dan de pro vaccinatie mensen ook niet weg te zetten als domme schapen, die alleen doen wat de overheid van hun wilt.

  Probeer ik hiermee alles te verdedigen wat er tijdens de pandemie is besloten? Nee, nogmaals ik ben geen schaap. Dansen bij Jansen was een super slecht idee. De mondkapjes van Van Der Linden, ook super fout. En zo zijn er nog wel een aantal dingen. En gelukkig is het sterfte aantal in Nederland relatief laag gebleven, met dank aan onze uitstekende zorg. Maar dat is lang niet in elk land het geval geweest. Dus je kan me niet vertellen dat we alles fout hebben gedaan, maar dan toch wonderbaarlijk een van de minste geraakte landen blijkt te zijn.

 7. Dat heet dan fascisme, en reken maar dat het in September weer raak is. het WEF doet rustig verder. Eerst nog even de hongersnood in actie zetten met een uitgelokte oorlog, en daarna komen de treinen en kampen. Let maar eens op.

 8. Trut met bril slaapt nog steeds in het sprookje van het WEF deze idioten willen gewoon de halve wereld bevolking dood 💀 en in Amerika zijn al 500000 mensen dood geprikt en in Nederland waren dat er enkele maanden terug al meer dan 5000 Nederland kom in opstand ANARCHIE EN NU

 9. Die Bikker. Zwarter maken dat het was. Nu juist de oppositie liet zien dat het juist witter was en juist CU en consorten bleven maar zwarter maken dan het was. Laatst moesten ze toegeven dat het niet erger was dan een zware griep. Juist later bleek dat er meer gevaccineerden in het ziekenhuis lagen dan ongevaccineerden en later bleek waarheid wat de complotdenkers al zeiden…..dat de maatregelen juist aafrechts gewerkt hebben!!!! Er zijn juist meer mensen gestorven NADAT er vaccin waren dan ervoor!!!!

 10. Alle partijen behalve Fvd en Pvv hebben voor gestemd om vluchtelingen eerst aan woonruimte te helpen ipv nederlanders die al jaren op n lijst staan.
  VD PLAS KAN DUS BETER ZWIJGEN WANT HIER ZIEN WE HET WARE GEZICHT VAN DE GEHELE HAAGSE BENDE INCL: BBB- V HAGA- NEE21 EN OMTZICHT!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *