Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het planbureau van de leefomgeving heeft het opgeschreven.
Bij de disclaimer, er wordt uitgegaan van de cijfers van 2018, terwijl er nu al veel minder vee is…. Hoe kan dat?

Met metingen kun je niet weten wat de toekomst brengt, en ook niet van boerderijen, maar ook niet van verkeer.
Gegevens zijn gedateerd.

Uit: RIVM over regionale stikstofdoelen
16 juni 2022
Vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

13 gedachten over “Caroline van der Plas doorziet scherp dat van de RIVM gegevens niet deugen. Gedateerde rekenmethode”
 1. Wat zijn dat voor mensen die van D66?? Lijkt wel dat ze geen vragen willen horen. Raar volk hoor. Die de Groot, Patternotte. Waar staan die eigenlijk voor??

 2. Caroline van der Plas. Minister van vernietiging biodiversiteit, probeerd net als de tabaksundistrie destijds wetenschappelijke instellingen weg te zetten als leugenaars. De aller grootste leugen is echter dat boeren iets te maken zouden hebben met natuur. Met hun zware machines oogsten zij veevoer van engels raaigras woestijnen die overbemest zijn met mest afkomstig van koeien gevoerd met eiwitrijk soja afkomstig uit zuid amerika die hiervoor zijn regenwoud kapt. De veevoedersector en zijn krachtige lobby gebruikt vervolgens de terrorboeren van de FDF die vervolgens hun zware landbouwvoertuigen aangeschaft met landbouwsubsidies gaan inzetten tegen de Nederlanfse boeren. 90%is voor export en ons land blijft achyer in het afval. Boeren bedankr.

 3. Inhoudsloos de uitleg van deze man❗
  Wel duidelijk dat er met cijfers van 4 jaar geleden wordt gewerkt❗
  Terwijl in de tussenliggende jaren veel is veranderd❗
  ❗ONBRUIKBAAR DUS DIT ONDERZOEK❗
  Wat een machiavelli beleidt, alles is toegelaten aan verdraaierijen en leugens ten koste van alles voor het eigen gewin van de beleidvoerders en hun opdrachtgevers❗
  ❗Alles om agenda 2030 uit te draaien
  Over duidelijk ❗
  De oplossing ❗een bezem door dit verrotte systeem
  Inzetten van gekozen onomkoopbare daadkrachtige personen etc❗
  En van Nederland weer een gezond krachtig bloeiend SOEVEREIN land maken💪✊❤
  🕊🕯✌❤🎈🙏

 4. Allemaal WEF beleid. Nederland speelt graag de h*er voor europa. Helaas blijven teveel medelanders liever dom. Ze helpen hun eigen nageslacht hier ook totaal niet mee. De linkse gekte blijft maar doorbeuken.

 5. Modellen en de RIVM. Waar hebben we dat eerder gezien? Van hun angstmodellen betreffende de IC-bezetting bleek niets, maar dan ook echt niets uitgekomen. En dezelfde club gaat vrolijk verder met hun maatschappij ontwrichtende 'modellen'.

 6. kan iemand mij uitleggen waarom de prioriteit zo op stikstif is gelegt ? ik begrijp dat dat slecht is voor de natuur maar waarom dan niet een hoogere prioriteit op he sluiten van tatasteel bv gezien die slecht is voor alle omwonende ?
  je kan mijn toch niet vertellen dat de regering die er voor het volk zit een hogere prioriteit geeft aan groen dan aan hun volk , krijgen ze tegenwoordig stemmen van die planten of zo ?

  ga kwa regel geving eerst eens kijken naar alle bedrijven sluiten waar mensen van in de omgeving last/overlast hebben en als we die allemaal hebben gesloten dan kunnen we ons pas zorgen gaan maken over hoe we ons gras groener kunnen krijgen als dat van de buurman letterlijk gezien.

 7. Boerenland is zo slecht, beter volbouwen met huizen voor die 100.000 immigranten per jaar (lees goedkope arbeidskrachten die niet werken)
  Beter voor het milieu.

 8. Er worden voortdurend smoesjes gebruikt. Boeren worden kapotgemaakt omdat steeds meer mensen rechtstreeks bij hen kopen. Voor winstgraaiers een gevaarlijke ontwikkeling. Daarnaast heeft de corrupte eu contracten met bv Canada gesloten. Waar krankzinnigewinsten op gemaakt worden. Omdat er nml peperduur gemodificeerd voedsel van gekocht wordt. Dit raken ze in canada aan de straatstenen niet meer kwijt omdat het daar een groot schandaal is geworden aangezien het vee plotseling massaal stierf. Er was een organisatie die dit voedsel propageerde. Dit werd door het landbouworgaan daar n.b. voorgeschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *