Geen widgets gevonden in de zijbalk

Caroline & Sylvana Simons BOTSEN vanwege gevaarlijke TRANSGENDER-WET!

23 gedachten over “Caroline & Sylvana Simons BOTSEN vanwege gevaarlijke TRANSGENDER-WET!”
 1. Is toch bullshit. Dat het in je paspoort staat maakt het nog niet waar. Ben je geboren met een piemel dan ben je een man. heb je een poes dan ben je een vrouw. Wil je wat anders dan wijk je af van de natuur. Geen probleem en veel plezier maar laat de rest daar niet onder lijden. Jullei zijn de afwijking. Niet wij. Wie moet zich dan aanpassen?? Sylvana lult maar altijd de vrije sexuele kanten op en tegen de slavernij. Let wel: alleen zwarte slavernij. En ja de transgender zijn het vaakst slachtoffer van sexueel geweld? ja dan moet je eens goed nadenken of het wel een goede keuze was. Als je in je minirokje door de tuigwereld loppt en wordt verkracht heb jeen slechte keuze gemaakt. De varkrachter blijft fout maar een beetje gezond verstand mag nog wel.

 2. Men noemt goed kwaad en kwaad goed. De LGBTQ gemeenschap, de overheden zijn COMPLEET het pad kwijt en zijn zo blind gemaakt door de duivel als het maar kan. BEKEER U ALLEN tot de levende God, Jezus Christus. De ENIGE weg naar de hemel. Wil je graag leven? Dan kies je voor Jezus. ALLE andere wegen leiden naar destructie. Geloof in het evangelie en volg Jezus Zijn geboden, DAN weet je wat echte liefde is en wat de duivelse corrupte liefde is die men zo graag "viert" en "omarmt". De duivel heeft jullie kneiterhard misleid….

 3. Alweer zwak betoog van mevrouw van der plas: toegeven dat transgenders het meest slachtoffers zijn van sexuele grensoverschrijend gedrag in de toiletten: dat is onjuist. Niet gefundeerd claim.. ze gaat gewoon mee omdat ze vang is en haar huiswerk niet gedaan heeft.

 4. Vroeger, oma antwoordt: ik snap precies wat ze zegt en ben het helemaal met haar eens. Ik snap het transgender gebeuren ook niet helemaal en probeer het van alle kanten te bekijken. Je moet er normaal over kunnen praten en dat kunnen we schijnbaar niet meer.

 5. Iedereen met een piemel is een man.basta
  Piemel mannen hebben niets in een meiden kleedkamers te maken
  Sylvana heeft geen gelukkig leven volgens mij
  Ze dramt zo door …misselijke vrouw.

 6. Het gaat om het feit dat je een fysiek superieur geslacht de mogelijkheid biedt om bij een fysiek inferieur geslacht , de kleedkamer te betreden….. niet of het daadwerkelijk gebeurt.

 7. Minimaal 18 ? zelfs toen ik 18 was wist ik niet eens waar ik het over had πŸ˜‚

 8. de wet biedt veiligheid voor transgenders, VROUWEN en families. NEE NEE EN NEE, vrouwen mogen niet meer vrouw zijn. andersom hoor je niemand klagen. maar man naar vrouw is gewoon stom als je het laat meedoen aan sport. zelf miss Nederland is gewonnen door een man of vrouw. nummer 2 is duidelijk veel mooier dan die vent. je ziet haar botten in het gezicht.
  wil je verkleden als vrouw, prima. maar omdat je denk dat je een vrouw bent, plus de medische ingrepen, betekent niet dat je een vrouw bent.
  je zal nooit een vrouw zijn en dat zal nooit gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *