Geen widgets gevonden in de zijbalk

Caroline spreekt Vera Bergkamp streng aan! ‘Rutte moet verantwoording afleggen!’

24 gedachten over “Caroline spreekt Vera Bergkamp streng aan! 'Rutte moet verantwoording afleggen!'”
 1. Als politicus moet je een geboren leugenaar zijn om het volk waar je zoveel van houdt constant om de tuin te kunnen leiden. Envdat zonder al te diepgaande consequenties. Een normaal persoon uit het volk zou voor hele lange tijd achter slot en grendel geplastst worden.

 2. Het wordt tijd dat deze partijdige voorzitter wordt vervangen door een onpartijdige; dat is iets wat Martin Bosman al was hij afkomstig van de PVV VELEMALEN beter onder de knie had!

 3. Als Mevrouw Bergkamp meneer Omzicht de mond snoert, riekt het dan niet naar belangenverstrengeling van de regeringspartijen en de verkiezing van Mevrouw Bergkamp

 4. Rutte gaf deze week aan dat het hem niks uitmaakte als het een wereldoorlog wordt het conflict in oekraine.Die vent gaat over lijken blijkbaar dus wegwezen met die man.

 5. De staat, gemeenten, provincies en waterschappen hebben automatisch een ANBI-status. Deze overheidsinstanties zijn bij wet aangewezen als ANBI en daarom vindt u ze niet in het zoekprogramma. Uw gift aan deze Nederlandse overheidsinstanties mag u dus aftrekken.

  ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ GIFT

 6. He rutten, er zijn ook kinderen in het spel. Doe gewoon je ding en erken de fouten en treed af. Nederland is helemaal klaar met jouw en het kabinet.

 7. Eeen gevoeelig debat voor de mensne die het aangaat???? Bergkamp neemt zelf dus al afstand daarvan met haar achterban. Haar gaat het niet aan. M.a.w. boeit het zee niets maar moet het nu eeenmaal eeens besproken worden.

 8. Dit debat heeft geen enkele zin, holle woorden en excuses maar alles blijft gewoon zoals het was. Rutte komt overal mee weg want de coalitie blijft hem steunen anders is het over en uit. Maar die dag gaat zeker komen en dan blijft er weinig over van de VVD en D66. Het CDA is al niks en wordt nog veel minder.

 9. Tandeloze kamer en 4 partijen die elkaar gegijzeld houden wegens grote angst voor verkiezingen met halveringen (behalve D66, die 1/4 overhoudt)

 10. wat een bullshit – BBB werkt overal met de VVD -trap er niet in, Van der Plas is รฉรฉn van hun en is er niet voor de mensen!

 11. Rutte denkt niet dat hij ooit verantwoording af moet leggen, omdat hij er al zo lang mee weg is gekomen. Maar de kruik gaat zolang te water tot hij barst…en God' s molens malen langzaam, maar zeker… iets dat CDA en CU zouden moeten weten, maar duidelijk zijn vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *