Geen widgets gevonden in de zijbalk

Caroline spreekt Rutte aan! ‘Ik hoor alleen holle woorden, je bent geen LEIDER!’

Door Sara Logan

12 gedachten over “Caroline spreekt Rutte aan! 'Ik hoor alleen holle woorden, je bent geen LEIDER!'”
  1. Wie krijgt zijn relatie terug die ze kwijt zijn geraakt ? Wie krijgt het leven van hun partner die zelfmoord heeft gepleegd ? Welk kind krijgt de geestelijke schade terug die … ? Rutte stap op !

  2. Man, wat een vermoeiend gelul. Zolang als Rutte en andere medeplichtigen aan de macht zijn wordt er niks opgelost alleen maar ellende veroorzaakt.

  3. Hij weet niet eens wat het woord voorman,of leider betekend,dat heeft hij wel laten zien na 12 jaar,maar hij is goed voor het koningklijk huis,dus dan word moeilijk hem kwijt te raken,de burgers uitmelken en het geld gaat naar de elite en onze willem

  4. Tijdens zijn regeerperiode van Rutte heeft hij geen enkele goede daad verricht, sterker nog: Nederland systematisch naar de vernieling gebracht inclusief de democratische rechtstaat. Na 4 periodes waarbij iedere keer weer nieuwe fouten werden begaan wordt aan deze dementerende nietsnut nog steeds het vertrouwen gegeven. De fouten kosten de burgers vele honderden miljarden aan belastinggeld die veel beter aan de samenleving besteed had kunnen worden. Deze zielige ambtenaar moet per direct uit zijn functie worden gezet en voor het leven worden verbannen uit de politiek.

  5. Rutte heeft echt een bunker voor zijn kop. Even een zelfreflecterend babbeltje houden en hij kom weer maanden weg met zijn onkunde. Hou de eer aan jezelf en stap eindelijk eens op. Dat is het enige juiste antwoord. Voor al het andere is het veel te laat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *