Geen widgets gevonden in de zijbalk

Zelf vond Jetten op het D66 congres onlangs nog dat hij geen klimaatdrammer meer wilde zijn en te willen stoppen met bangmakerij. Hier in de Tweede Kamer valt hij echter gelijk weer terug in zijn oude gewoontes.

Uit het vragenuur van 5 september 2023.

10 gedachten over “Caroline roept demissionair Minister Rob Jetten op te stoppen met bangmakerij”
  1. En hoe zit het dan met ons de mensen met wat er allemaal uit zou sterven,met de 5G met de pesticiden in voedsel en water met de antibiotica die ze dieren geven,de chemtrails die rotzooi naar beneden sprayen en ga zo maar door we zijn al bang genoeg met wat jullie met ons doen ,laat de rest maar zitten.

  2. Klimaatverandering een halt toeroepen… De dwaze hoogmoed van deze man is ongekend… Hoe is het toch mogelijk dat zo'n figuur zoveel macht krijgt en zoveel belastinggeld mag uitgeven?! Hypocriet Rob Jetten, minister van Klimaat en Energie vloog op 12 juni jl. met het regeringsvliegtuig PH-GOV van Amsterdam naar Groningen . Een afstand van 152 kilometer die in negentien minuten werd overbrugd. Tegenover ruim twee uur in de trein zitten. Regels zijn er alleen voor het klootjesvolk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *