Geen widgets gevonden in de zijbalk

Jesse Klaver speelde een heel vilein spelletje door te suggereren dat Caroline van der Plas omgekocht oid was door de industrie achter de agrariërs, zoals vleesverwerkende industrie etcetera.

Hier bestrijdt ze dat met vuur en zwaard. Ze is onafhankelijk.

Uit: Debat over het stikstofbeleid
23 juni 2022.

10 gedachten over “Caroline over smerige suggesties van Jesse Klaver dat ze betaald wordt door industrie achter boeren”
  1. Pak die pisbakken maar hard aan, sleep ze maar voor de rechter! Zo doen ze dat nog steeds met Geert en Thierry en nou Caroline, alles wat niet met hun is wordt door de 💩 gehaald en leugens over verteld🤮

  2. Het stikstofprobleem kan niet alleen door en in Nederland opgelost worden. Naar mijn mening zijn de beleidsmakers veel te kortzichtig en hebben last van tunnelvisie. Soms ook last van wat geheugenprobleme n. We zullen moeten beseffen dat de wereldpopulatie met ca. 150 miljoen per jaar stijgt. Feit is daarbij dat leefbaar gebied steeds beperkter wordt. Gebrek aan landbouwgrond, vehoogde produktie van vlees, overbevissing, ontbossing, tekort aan drinkwater, allen hebben een relatie tot milieu en stikstof. De mens is de grootste stikstofuitstoter waarmee gezegd kan worden, dat een gericht resultaat enkel en alleen met een reductie van het aantal mensen ( ca. 2 miljard) behaald kan worden. Zolang dat niet gebeurd dan zal niet over te lange tijd ( ca. 30 jaar en 3 miljard mensen meer ) de mensheid vanzelf flink gereduceerd worden.

  3. Partijen die zo graag de wetenschappers onafhankelijk willen noemen zijn nog steeds niet bij de les. RIVM en corona zijn een duidelijk voorbeeld.

  4. Caroline gaat innovaties in de auto-industrie vergelijken met innovaties bij het boeren bedrijf. Dan heeft ze het dus weer mis. Want de boer gaat om met de natuur en die natuur gaat zijn eigen gang. Stelt zijn eigen regels. Dus daarom dat Ouwehand zegt dat we meer daar naar moeten luisteren in plaats van naar menselijke innovaties. Geen gek idee. Caroline is te kortzichtig om dit te begrijpen. De natuur spreekt levendiger dan dat mensen ooit kunnen dus probeer daar naar te luisteren en stop met innovaties die de markt als leidraad nemen. Begin nu eens de natuur als leidraad te nemen. Dat is wat Ouwehand bedoeld. Daar hebben alle boeren voordeel bij. Begin te begrijpen dat PvdD sinds haar oprichting al waarschuwt voor de zooi waar nu iedereen over valt.

  5. Genoeg is toch een keer genoeg lijkt mij deze regering is totaal niet capabel om dit land te regeren .kijk het probleem wat er nu speelt is dat er gewoon teveel mensen in dit land wonen en nog steeds binnen komt en daar zit het probleem en nergens anders .Nederland staat op dit moment op plek 4 van de dichtstbevolkte landen in de wereld en dat geeft dan ook aan waar het probleem zit en nergens anders .het is tijd geworden voor een rechtse regering links heeft nu toch wel de afgelopen jaren bewezen het niet goed voor te hebben met Nederland en zeker niet met de belastingbetaler .Wilders voor MP geef rechts nu eens de kans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *