Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door Mary Rowe

13 gedachten over “Caroline ONTMASKERT Hoekstra als meeloper & EU-puppet!”
  1. Dit hele kabinet is er alleen voor Europa en niet voor Nederland.Nederland word als een hoer misbruikt door dit kabinet.Hoeren moesten belasting gaan betalen dus de staat is de pooier.Dat zegt al genoeg.

  2. Hoekstra is ook bang voor sancties van Turkije en verschuilt zich achter Europa dan. Weer een minister die geen verantwoordelijkheid durft te nemen. Je heb echt niks aan het cda,en hoekstra, wel excuses voor de slavernij 150 jaar geleden maar geen erkenning van genocide ?
    Of moeten zij ook zo lang wachten voor erkenning? En dan weer excuses maken , dit kabinet kartel gaat de geschiedenis in van geen verantwoordelijkheid nemen , ondemocratisch besluiten nemen, geld uit geven van de belastingbetalers aan onzinnige doelen. Voor uit schuiven van problemen, en excuses maken van hun onkundige bewindslieden. En gewoon hiermee door gaan en scheid aan de burgers hebben, en niet te vergeten de burgers in armoede te storten.

  3. Onzintitel. De kamermeerderheid heeft gezegd dat ze dit liefst in Europees verband wil. En dat is ook beter, anders krijgt alleen Nederland de toorn van Turkije over zich heen en dat is niet in ons belang.

  4. Nederland is niet meer afhankelijke 2023 voeren alleen maar opdrachten uit die door andere landen worden opgelegd we zijn verkocht Tweede-Kamer speelt toneel 🎭 voor de volk dit is politiek van clubje mark rutte glas hard liegen tegen je eigen volk dat doet Nederlandse politiek momenteel de problemen stapelen zich op kijk hoe mark rutte Nederland achter laat !!!

  5. Je blijft maar ondoorzichtig lullen. Praat communicatie les. Zou de land vernielers sieren. Hij mag/ wil geen duidelijk antwoord zo kunnen ze blijven adderen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *