Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat over Zoönosen en dierziekten op17 maart 2022
Caroline was niet aanwezig geweest bij het eerste deel.
Krijgt hier een vraag van de VVD, waarom ze tegen een motie over vaccinatie heeft gesteld, van vogels wel te voorstaan.
Op zich niet zo relevant, want de motie al door een kamermeerderheid aangenomen, maar toch wil de VVD even het naadje van de kous weten.

23 gedachten over “Caroline krijgt vraag van VVD waarom ze tegen vaccinatie heeft gestemd van vogels.”
 1. BBB, Ja, Fvd, Pvv ga eens samen of worden jullie geleid door linkse projectielen? Kom nu het word eens tijd dat we wat gaan veranderen nu het nog kan.

 2. waarom moet alles gevaccineerd worden …. Werkt de natuur zo ???? alles vaccineren en hopen dat er geen ergere ziekte komt …..

 3. Het is voor atje kuiken te hopen dat ze niet ziek wordt. Dan wordt zij en haar familie preventief geruimd.
  Iets wat weer een feestdag voor Nederland zou zijn

 4. @caroline: waarom zou je voor stemmen zijn van het injecteren van dieren, waardoor mensen ook indirect deze gifstoffen tot zich nemen?

 5. Ze zeggen al, als je verkouden of griepig bent, moet je dan kippen soep eten en dat het helpt. Omdat die vogels al vol van medicatie zitten. Wat kan ik nog eten waar geen troep in zit ?

 6. Volgens van Kampen moet er veel extra gif in het pluimvee worden gespoten, wat de consument dan weer in zich opneemt, dag na dag weer een beetje meer ? Wat een o….

 7. Alles moet kapot. Onze planeet met alles er op. En onze "volksvertegenwoordiger" helpen graag een handje mee. Het laat zich raden waarom. Waarschijnlijk hebben ze de illusie dat ze straks beschermd gaan worden als alles uitkomt en men gaay weten waarom ze zo graag hun medewerking gaven. Oei oei, wat een teleurstelling en angst zal dat opleveren.

 8. Het grappige is dat er binnen pluimvee industrie vrijwel elk jaar dieren worden geruimd ondanks een 99,9% vaccinaties. Je vraagt je op een gegeven moment wel af of het niets aan iets meer ligt dan allen de vaccin want de normale kippen bij me kennis hebben vrijwel nooit ergens last van.

 9. Virussen zijn een verdienmodel. Nooit geisoleerd noch gefotogravieerd noch zijn de ziekmakende eigenschappen aangetoond van de 'virtuele' virussen. Zie oa dr Cowan en dr Stefan Lanka.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *