Geen widgets gevonden in de zijbalk

Caroline in PANIEK nu de boeren ontdekken dat zij hen VERRAADT! FVD is de enige optie!

Doneer voor de campagne: https://fvd.nl/doneer?smp=7f625279-5668-49ae-9093-bfc63403562b

Door Angie Reed

18 gedachten over “Caroline in PANIEK nu de boeren ontdekken dat zij hen VERRAADT! FVD is de enige optie!”
  1. Nou. Het lijkt me duidelijk dat jouw stemgedrag meer zegt dan dit moederlijke praatje. Je kunt niet ontkennen dat je tegen die motie gestemd hebt. "Coalitie verplichtingen"? Je zit dus al duidelijk al in het kartel met je partijdoctrine, Caroline. Je kunt die "coalitie" er ook gewoon op laten klappen maar je hebt duidelijk gekozen. Hoe je het achteraf ook probeert recht te praten. Je bent al veel meer kartelpolitica dan je denkt.

  2. BBB in de coalitie is gehouden aan het regeerakkoord dat er op uit is om het boerenbedrijf de nek om te draaien. Als regeringspartij zal zij haar mooie beloftes niet waar kunnen maken.
    Het boerenverstand heeft door dat zij hen zal verraden. De FvD is de enige consistente partij die strijdt voor een leefbaar Nederland!

  3. Tegen de tijd dat de schapen zich realiseren dat het westen doelbewust van binnenuit wordt gesloopt is het al te laat.
    BBB en NSC zijn globalistische wef partijen die klakkeloos zullen uitvoeren wat ons door de EUSSR wordt opgelegd. Met de FvD aan het roer blijft Nederland misschien nog net wat langer Nederland.
    Hopelijk lang genoeg om ons gezin de tijd te geven om te emigreren. De heersende ideologie (communisme) zal er hoe dan ook voor zorgen dat het Nederland zoals ik dat ken definitief ten onder zal gaan. Geen enkele partij kan dat nu nog voorkomen. De geestelijke rot zit te diep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *