Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over de werkwijze van de NCTV, van 2 juni 2022.

Caroline van der Plas en Minister Yeşilgöz-Zegerius.

Ook Caroline is bespioneerd door de overheid, vreselijk kwalijke zaak, het wantrouwen van de overheid richting de burger is gigantisch. Moet de burger dan wel vertrouwen in de politiek hebben?

24 gedachten over “Caroline gelooft geen snars van de bewering Minister Yeşilgöz-Zegerius over slechts 1 nep-account.”
 1. Via SP, GL en PVDA uiteindelijk naar VVD om het baantje van Minister van Justitie en Veiligheid te kunnen bemachtigen. Hoe betrouwbaar ben je dan?

 2. jullie zijn allemaal een potnat is het vvd dan is het sp is het niet sp dan is het cda en bbb ne dan pvv viesvolk lopen op lijken die zijn rijp voor Satanhel

 3. 1 account, maar mw Yeşilgöz-Zegerius kan niet uitsluiten dat het er meer zijn: DUS meer. En dan de toezegging van mw. Yeşilgöz-Zegerius…we tillen het naar het najaar; dan is iedereen t allang weer vergeten.

  Als je de patronen eenmaal ziet binnen t kabinet…is het allemaal heel helder. ZUCHT. Echt petje af voor de oppositie want als je niet heel erg scherp bent, word je met een kluitje het riet in gezonden…

  Ik hoop dat we met meer vervolg WOB verzoeken heel snel helder krijgen hoe oprecht mw. Yeşilgöz-Zegerius is.

 4. Dissel is corrupt! Dus? 2e kamer ook!! Min 14 (corrupt zegt niets over geld) kan ook handel zij vrienden diensten / in natura enz!! DALE!

 5. Iedereen maar echt iedereen praat poep daar. Focus meer op wat Kaag doet Rutte en De Jonge. Daar moet de focus zitten. Mensen worden afgeleid terwijl hun plannen doorgaan. Nu is zelf de koning bij betrokken ik dacht dat hij niks te vertellen had.

 6. Ik lees weer een hoop dat mensen het niet geloven, niet vertrouwen en ga nog even door. Wat iedereen constant vergeet is dat iedereen die een stem heeft uitgebracht, hier vol bewust de volledige en onvoorwaardelijke toestemming en steun voor hebben gegeven. Iedereen weet dat welk kabinet ook gewoon blijft zitten, dat er constant moet worden samengewerkt en dat de 4 grootste het handje boven elkaars hoofd blijft houden. Iedereen weet het en iedereen vind ook dat er iets aan gedaan moet worden. Mooi dan zijn we het daar over eens. Maar iets aan doen dat doe je dus niet door te gaan stemmen! Het enige wat je daarmee doet is je stem bij partijen neer leggen die of sowieso onder worden geschoffeld, of de goedgelovigen onder ons die elke excuus weer geloven en denken dat ze het de volgende keer beter zullen doen, volledig steunen. Dit veranderd niet zolang men daar gewoon kan blijven zitten. Is Rutte veranderd? Is de Jonge veranderd? Is er een nieuwe bestuurscultuur? Nee in alle gevallen en daar geeft men dan de volledige en onvoorwaardelijke goedkeuring en steun aan weg.

  En gelijk die fabel weer. ( Opvallend als ik dit er namelijk bij zet blijft het redelijk stil ) Nee een niet gegeven stem van iemand die niet is gekomen kan en mag niet worden gebruikt en kan dus niet worden verdeeld of worden weg gegeven aan de grootste. Dat heet namelijk ook voor de politiek gewoon fraude en is ook voor de politiek een strafbaar feit. Komt ook bij dat als dit wel gebeurt dan zit er een onwettig kabinet die wetten maakt en aanpast die op hun beurt dus ook niet meer geldig zijn. Dus vergeet die fabel. Dan het recht van spreken, dat heeft niemand. Is er iemand die ze op dit gedrag kan aanspreken of ook maar de stem kan herroepen? Nee ook niet dus dat recht van spreken, niemand. "Ja maar dan kunnen ze gewoon blijven zitten." Newsflash! Dat doen ze al! Dus ze hebben gewoon maling aan wat de burgers wensen, ze luisteren er niet naar. Het enige wat telt is het duimpje. Waarom zijn er geen nieuwe verkiezingen gekomen? Kaag deed water bij de wijn en daardoor konden ze verder. Een ontslagen kabinet die gewoon verder gaat. De werkelijke reden is dat Omtzigt waarschijnlijk "de grootste" zou worden maar dan nog steeds samen moest werken en dat zag men niet zitten. Dus Kaag meet water en Rutte op dezelfde stoel geplakt. Neem dit eens mee de volgende keer dat men het stemhokje in rent. Ja iedereen heeft een stemrecht. Het is een stemrecht en geen plicht. Je hebt dus ook het recht je te onthouden van stem.

 7. Caroline laat zich ook wederom met een kluitje in het riet weg sturen…zo naïef. Ze heeft nog steeds niet door dat ze te maken heeft met een corrupte overheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *