Geen widgets gevonden in de zijbalk
19 gedachten over “Caroline CONFRONTEERT het CDA! 'Boeren worden OPGELICHT door de overheid!'”
 1. O als dit zo is stap hier uit dit politiek carusel waar jullie in blijven maar stap er uit en laat
  Holland !! Holland gewoon Holland blijfen hier zonder
  Dit kabinet hier in Holland
  Cda stap op hier uit dit schimmige
  Politiek wat hier woord uit gevreten boven de hoofden van
  De Hollanders hier in Holland toch b b b ( cda )

 2. Dat is al zo lang zo, kon ooit,als student renteloos lenen van de overheid. Na een periode van een aantal jaar moest ik ineens rente betalen.
  Leve het contract met de overheid 🎉

 3. De boeren waren vanoudsher CDA gestemd en worden nu in de rug gestoken door de partij die hen in het zadel heeft gehouden.

 4. Als ze zo voor de boeren is waar was ze donderdag dan, en dan ook nog eens met haar opmerkingen weer de boeren een dolk in de rug steken, dat is typisch van der plas. Zieltjes proberen winnen en dan de rat weer zijn

 5. Nederlanders zijn proefkonijn voor de rest van Europa om te kijken hoe een volk reageert op liegen en bedriegen en openlijke korrupte, en dat gaat dus geweldig want de schapen vinden het wel prima😢😢😢 zolang ik mijn loon maar krijg, ik ik ik en de rest kan stikken, om te beginnen de boeren dus.

 6. Het kabinet is niet te vertrouwen dat is inmiddels TE VAAK bewezen!! Dat zullen ze eerst terug moeten verdienen en wanneer ze daar mee gaan beginnen is onbekend!! Op dit moment zijn ze onbetrouwbaarder dat OOIT TEVOREN!!! Het wordt steeds erger i.p.v. beter!! Wanneer boeren vagen contracten/akkoorden gaan tekenen dan zijn ze van één ding zeker en dat is dat ze DE ZOVEELSTE SLACHTOFFERS WORDEN VAN DEZE REGERING!!!

 7. Onbetrouwbaar, verdeeldheid zaaien, uitsluiten, vreemde voorrang verlenen bij woningen, schade aan woningen niet vergoeden en de belastingdienst die als maffia werkt. Een minister president nooit langer als 4 jaar op deze functie zetten. Wordt een besloten club deze regering partijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *