Geen widgets gevonden in de zijbalk

Carola geeft alleen maar als antwoord dat ze een brief zal schrijven…..

Uit vragenuur van 19 april 2022.

14 gedachten over “Carola Schouten tegen Palland (CDA) over hoe groot haar puinhoop nu al is: Ik schrijf wel een brief.”
  1. We moeten het ze niet kwalijk nemen, ze weten niet beter of willen niet beter weten. En ja Claus zet natuurllijk alleen maar clowns neer die hij kan manipuleren en die zelf niet kunnen denken.

  2. Stotteren en haperen tijdens een debat laat iedere keer opnieuw zien hoe waardeloos, besluiteloos en on bekwaam dit kabinet is. Bij moeilijke vragen komt meteen de stotter en haperparade in actie. Zie Carola Schouten en haar rotgenoten à la Paulusma aka de bange mus, het is daadwerkelijk een armzalig zooitje die je nooit in je eigen bedrijf zou willen hebben.

  3. Het feit dat er een minister van Armoede is, in een land waar de regering geld uitgeeft als water, om in andere landen de oorlogjes te mogen aanwakkeren, dat zegt al genoeg hoe geschift deze lui zijn.

  4. Schouten werkt ook voor de WEF. Te zien in filmpje van haar, ook op dit kanaal te vinden. Zoals ook Rutte te zien is in zo'n WEF spot. WEG met dit schandalige Rutte WEF kartel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *