Geen widgets gevonden in de zijbalk

Carola Schouten doet helemaal niets voor de ZZPers die door het schandalige regeringsbeleid in de problemen zijn gekomen.
Geen knip voor de neus waard.

Uit vragenuur 19 april 2022.

25 gedachten over “Carola Schouten is geen knip voor de neus waard aldus de PVV”
 1. WEF WIJF!!! Nog een jaar dan is de hele club weg!!! de Nederlander word wakker en pikt het niet meer.
  Wij leven ons eigen leven en trekken ons nergens meer wat van aan!! geen enkele maatregel gaan wj nog volgen, geen enkele wet die ons beknot en ons recht aantast gaan wij opvolgen.

 2. Ongelooflijk wat een karakterverandering deze vrouw heeft ondergaan sinds zij in een machtspositie is terecht gekomen . Gisteren in de kerk God zeker ook vergeving voor haar schulden gevraagd .Moge God de ChristenUnie voor hun bewezen slechtheid straffen . Hoeveel boeren zijn door jou kapot gemaakt , Schouten ?❓🤮

 3. We komen met een antwoord….? Alweer een minister die geen antwoord heeft, maar denkt er in de toekomst alsnog een keer mee te zullen komen.

 4. Wat zeggen de holle woorden "die opmerking is voor zijn rekening"? Maakt dat enig verschil aan die woorden? Je bent gewoon geen knip voor de neus waard! En die rekening van deze woorden wil ik wel zelf betalen, mits er geen cent belasting op zit!

 5. Ze heeft al bewezen op Landbouw dat ze compleet incapabel is. En nu mag ze haar incompetentie op Armoede uitleven. In het bedrijfsleven was ze allang met pek en veren door de achterdeur er uitgeschopt.

 6. onderzoekje joh…altijd goed…liefst extern..met heel veel academici…krijg je vast een imponerend dik stuk…en voor je het weet zijn we weer een jaar verder….klaar

 7. Dacht de PVV nu werkelijk dat een minister van D66 ook maar iets voor een Nederlander ging doen sorry maar hoe dwaas kan men zijn ???

 8. Wat een tante pfff , ze werkt mee aan de agenda van de WEF. Je kunt ze er allemaal uithalen die er aan mee werken. Zij zijn helemaal niet voor de burgers , maar werken tegen de burgers van hun land. Onder het mom milieu kleden ze de burgers uit. Ze zijn niet demonstraties. De waarheid in Amerika komt al boven tafel. En zal andere landen binnen druppelen . De Great Reset is voor de elite zij hebben deze agenda inelkaar gezet. De Great Reset van Klaus Schwab waar de VvD D66 CU GroenLinks en CdA aan mee werken , is communistisch , daarom houden zij de media in hun macht, mensen mogen niet weten wat er echt speelt. Maar de waarheid zal boven tafel komen. De gold digger's krijgen een koekje van eigen deeg.

 9. Schouten is GEEN volksvertegenwoordiger want ze werkt voor een buitenlandse organisatie. Deze organisatie wilt dat iedereen een basis inkomen gaat krijgen en dan gaat de overheid bepalen waar je MOET werken. Daar is het Rutte regime mee bezig en daarom moeten ook ondernemers en ZZPer bankroet gaan.

 10. Ongehuwde moeder. Fanatiek WEF marionet. Verloochend haar boeren afkomst ten zeerste. O ja en als u niet oplet beste hardwerkende belasting betaler, dan leeft u binnenkort in de open gevangenis van de CBDC. Waar is Sigrid Kaag eigenlijk. Niet vergeten: D66 neemt u altijd de maat maar heeft zelf een giga ME TOO probleem. Dat noemen ze "nieuw leiderschap". Voor ons is dat het nieuwe lijden. Vliegen mag niet meer maar Kaag spaart maandelijks haar Frequent Flyer punten. Dag mevrouw al-Qaq.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *