Geen widgets gevonden in de zijbalk

Steeds meer mensen hebben razendsnel internet van Caiway via glasvezel. Met gegarandeerde snelheid voor een gewoon goede prijs. Kijk voor meer info op Caiway.nl/gewoongoed

2 gedachten over “Caiway | Gewoon Goed”
  1. Vanwege kosten besparing overgestapt van KPN naar Caiway, een paar jaar geleden daar weggegaan vanwege talloze storingen, maar we zijn nu een paar jaar verder en inmiddels zijn zij de alleenheersers van de glasvezel, dus sneller en beter zou je denken maar : wat een drama ! ten eerste het tel.nr. niet overgezet (wel afgesproken), dus ineens een heel ander tel.nr. vervolgens alleen het modem geleverd en geen tv boxjes geleverd, op vrijdag middag werd dit geconstateerd door de monteur (zaten niet in de doos) en de monteur heeft 0,0, spullen bij zich wand de monteurs worden extern ingehuurd. De woensdag daarop werden de kastjes alsnog geleverd, wat denk je? ze werken niet ! allebei dus niet ! dan maar weer bellen en na een eeuwigheid in de wacht te hebben gestaan werd er verstaan gegeven dat het modem even moest worden afgekoppeld , waarop de telefoon verbinding dus ook direct verbroken werd……zucht wéér terug bellen dus , weer een wachttijd, en toen te woord gestaan door iemand die zei dat de actie van de vorige medewerker nogal raar was.
    Vervolgens werd toen vrolijk medegedeeld dat de niet werkende kastjes een bekend en veel voorkomend probleem was???? en dat er een z.g. "ticket" moest worden aangemaakt om ze te laten werken wat ook weer een aantal dagen zou kunnen duren zucht………wij zijn er alweer een beetje klaar mee, wat ligt er nog in het verschiet qua b.v. storingen ……volgend jaar weer terug naar KPN, is wat duurder maar veel professioneler !!
    Overigens is het signaal van het modem zeer zwak, na 7 meter valt het signaal al uit als je aan het "face timen" en boven hebben wij helemaal geen bereik, wat rijmt daar op? gezeik .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *