Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ook bij onze redactie komen wekelijks en vandaag zelfs tot 3 maal toe klachten binnen over de handelswijzen van Caiway en Delta.
Daarom hebben we besloten hier nu naast zo ongeveer alle mainstream media zij het in onvoldoende mate over te berichten.

Het wordt de hoogste tijd dat dit soort bedrijven met de neus op de feiten worden gedrukt.

 

Maar allereerst, waar hebben we over, wat is Caiway, wat is Delta?

Caiway vs. Delta: Welke Internetprovider Past het Beste bij Jou?

In de zoektocht naar de beste internetprovider spelen verschillende factoren een cruciale rol. Caiway en Delta zijn twee prominente spelers op de markt, maar welke past het beste bij jouw behoeften?

Snelheid en Betrouwbaarheid
Caiway staat bekend om zijn indrukwekkende glasvezelnetwerk, waardoor klanten genieten van razendsnel internet. Delta, als glasvezelexpert, biedt vergelijkbare snelheden en een betrouwbaar netwerk.

2. Dienstenaanbod
Caiway en Delta hebben diverse alles-in-één pakketten met internet, televisie en telefonie. Delta onderscheidt zich met een open netwerk, waardoor andere aanbieders welkom zijn, terwijl Caiway focust op innovatieve technologieën.

3. Klanttevredenheid
Helaas zijn er klachten over Caiway en Delta’s klantenservice, volgens berichten op Tros Radar en een rapport met een 6,3 voor klantenservice bij Delta Fiber[[1](https://radar.avrotros.nl/artikel/klachtenregen-over-providers-caiway-en-delta-54449)][[6](https://www.totaaltv.nl/nieuws/delta-fiber-moet-aan-de-slag-bij-providers-delta-en-caiway/)].

4. Onafhankelijke Vergelijking
Bekijk onafhankelijke vergelijkers, zoals de Consumentenbond en ProviderNet, om de meest recente ranglijsten en reviews te verkennen[[1](https://www.consumentenbond.nl/internet/beste)][[5](https://www.providernet.nl/providers/)].

 

Bronnen
1. [Tros Radar – Klachtenregen over providers Caiway en Delta](https://radar.avrotros.nl/artikel/klachtenregen-over-providers-caiway-en-delta-54449)
2. [Delta Netwerk – Telecomaanbieders](https://www.deltanetwerk.nl/telecomaanbieders/)
3. [Consumentenbond – Beste alles-in-1 provider 2024](https://www.consumentenbond.nl/internet/beste)
4. [ProviderNet – De beste internetproviders van Nederland vergelijken](https://www.providernet.nl/providers/)
5. [Tweakers – Bestaand glasvezel abo – overstappen van Caiway naar…](https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/2107718)
6. [TotaalTV – Delta Fiber moet aan de slag bij providers Delta en Caiway](https://www.totaaltv.nl/nieuws/delta-fiber-moet-aan-de-slag-bij-providers-delta-en-caiway/)

 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *