Geen widgets gevonden in de zijbalk

De NCTV is geen inlichtingendienst maar gedraagt zich wel zo. Uit Wob-stukken blijkt dat burgers en oppositiepolitici worden stelselmatig gemonitord door het ministerie. Gideon van Meijeren gaat vandaag in debat over de ontoelaatbare praktijken van de NCTV.

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

21 gedachten over “Burgers en politici worden BESPIONEERD door de NCTV – Van Meijeren (FVD) over NEP-inlichtingendienst”
 1. Het blijkt weer noodzaak!

  Een weerbare democratie mag zich hard opstellen tegen de krachten die haar om zeep proberen te helpen.
  De democratie is een groot goed dat zich weerbaar moet opstellen tegenover zijn vijanden.

  Duitse politie arresteert vandaag 7 december 25 rechts-extremisten die parlement wilden aanvallen. Onder hen zijn neonazi's, complotdenkers en wapenliefhebbers.

  De groep extreem-rechtse complotdenkers in Nederland is volgens de NCTV tamelijk klein is – ongeveer twintig opruiers, tienduizenden actieve volgers en honderdduizend ad-hocvolgers – is de kans op geweld verre van denkbeeldig.

  We hebben het hier over de opruiers en volksmenners van oa BLUE TIGER, BLCKBX, WELTKLETS, VIRUSWAARHEID en vergeet niet FvD!

  David Icke was er ook als de kippen bij om zichzelf af te schilderen als slachtoffer van een 'elite' die onwelkome opvattingen verbiedt. Verboden bevestigen het wereldbeeld van complotdenkers: de elite vestigt een dictatuur over ons.

 2. Hierover druk maken en tegelijkertijd Putin aanhanger??? Vreemd. Heb FVD nog nooit kunnen betrappen op een duidelijk programma… ze roepen maar wat…

 3. Forum opruiers begrijp niet dat er nog mensen op de idioten van forum gestemd hebben, door deze onzin worden de mensen nog meer voor de gek gehouden

 4. Conclusie: als ik weet dat ik ergens niet mag parkeren, dan maak ik voor mij zelf een risico-analyse, wat kan me in het ergste geval overkomen als ik mijn auto daar toch neer zet? Een bekeuring van een paar tientjes. Vervolgens besluit ik om mijn auto daar toch neer te zetten terwijl ik te voren weet dat dit in strijd is met de wet.

 5. Risicoanalyse, dat is wat criminelen doen. Ze weten dat t niet mag van de wet. Maar ja als de pakkans laag is of er goed mee weg komt..

 6. zie. je. nou. wel. hij. heef. weer. gelijk. de. spatborden. komen. ook. weer. terug. vaccin. kom. weer. terug. mensen. bang. maken. kom. ook. weer. terug. alles. staat. weer. stop. er. is. weer. virus. mensen. blijf. binnen. spuit. je. vol. dat. liedje. gaat. weer. komen. het. word. nog. erger. trap. daar. niet. in. ook. al. sta. je. aan. hun. kand. zij. kenne. geen. genade. je. bent. voor. hun. niks.

 7. Ze mogen mij volgen. Ik zal nooooooooit mijn kop houden. Ze mogen weten wat ik vind en zeg. Dat heet DEMOCRATIE.

 8. Gideon je hebt meer fans dan je misschien denkt. Ga a.u.b. door met je heldere inbreng en het aan de kaak stellen van allerlei wantoestanden.
  Men heeft hier vaak kritiek op andere landen wat betreft democratie en burgerrechten, maar hier is de werkelijkheid ook niet hoopgevend.

 9. Het in de gaten houden van terroristische gevaren door de NCTV is een belangrijke verzekering van Nederland; van mij mogen die alle organisaties in de gaten houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *