Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een Buitenparlementaire Onderzoekscommissie gaat het kabinet dagen wegens het coronabeleid. Drs. Pedro Kuit is Theoloog , onafhankelijk dominee en de initiatiefnemer van BPOC2020, de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie, dat middels openbare verhoren van getuigen (artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren) onderzoek doet, naar de door de overheid getroffen maatregelen in het kader van Covid 19, het coronavirus.

Naar aanleiding van de verhoren – die allemaal gefilmd en gestreamd worden op internet – wordt een eindrapport met bevindingen en conclusies opgesteld, die wordt aangeboden aan de Tweede Kamer.

Waarbij 3 vragen centraal staan zijn:

1)     Waarom zijn sinds 15 maart 2020 vanwege Covid19 beperkende maatregelen in ons land opgelegd

2)     Zijn deze maatregelen effectief…

3)     …en staan de opgelegde maatregelen in verhouding tot de ziekte die veroorzaakt wordt door het virus SARS-CoV-2 ?

“ Indien het kabinet de conclusies van het rapport negeert zullen we de weg naar de rechter niet schuwen” , verklaart initiatiefnemer en commissielid Pedro Kuit aan programmamaker Flavio Pasquino

Meer info over dit project is te vinden op:
http://bpoc2020.nl.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

29 gedachten over “Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie daagt kabinet wegens coronabeleid”
 1. de waarheid is reeds, dus een leugenaar kan hooguit trachten er een camouflage overheen te werpen, maar, bij hun zwijgen wordt de waarheid gezien toch ?.. "zo simpel" ((::)) oh mijn goede, .. dus natuurlijk gestorven wordt genoteerd als 'overleden met covid ?'.

 2. Ik denk dat we heel zuinig moeten zijn op mensen als een Pedro Kuit, dochter en deelnemers gelieerd aan het BPOC, daar de MSM door en door rot is.

 3. Kreeg net een briefje op de deurmat van deze club krankzinnigen. Moest toch even opzoeken of dit niet een grote grap was. Helaas. Typisch dat een dominee hiermee op de proppen komt. De wetenschap aan de kant schuiven en goedgelovige mensen misleiden behoort natuurlijk tot zijn expertise.

 4. Straks allerlei mooie beloftes gemaakt door de ministeries die de bpoc dan trots naar buiten zullen brengen.
  Wat jullie niet begrijpen is dat jullie hiermee gewoon aan hun verkiezingscampagne (=kiezersbedrog) meewerken.
  Adolf Rutte en z'n bende zullen trots op jullie zijn!

 5. Er is geen Covid ! Slechts influenza wat omgedoopt is tot Covid. Uit 1500 PCR tests die zogenaamd Covid positief waren bleek uit laboratorium onderzoek ALLEEN maar influenza te bevatten.

 6. Dit soort geluiden hoor je niet bij Jinek, OP1 of die andere kul talkshows op de televisie. En wat een goede interviewer is Flavio deze man staat op eenzame hoogte.Grote klasse en hulde voor het eerlijke geluid.

 7. De god vd wereld, satan, heeft de politici in zijn macht. En daarom hebben die geen oor en oog voor wat er on hen heen gebeurt. zijn in het duister en kunnen het licht niet verdragen..

 8. Buitengewoon dappere mensen die durven op te staan. Heel veel respect hiervoor !

  Maar kunnen we de verschuivingen tegenhouden ??

  God de Vader waarschuwt ons in Zijn woord de Bijbel dat we in de laatste dagen ( de eindtijd ) een verdeel en heers situatie krijgen met vanuit chaos iemand die zal opstaan en lijkt of hij de wereld zal redden.

  Wat we zien is dat we naar een nieuwe wereld orde / reset gaan met aan het hoofd straks een nieuwe charismatische wereldleider die vanuit chaos valse vrede zal brengen ; in de bijbel genoemd de anti – Christ.

  Werelds grootste dictator aller tijden. God waarschuwd ons ervoor in zijn woord. En je ziet dat er inderdaad langzaam verschuivingen zijn naar 1 wereldregering, 1 muntsoort en 1 wereld religie.

  We stuiven af naar andere tijden, maar God nodig je uit om te schuilen onder Zijn vleugelen.

  YT de openbaring van Jezus Christus en wat komen gaat ( Henk van Zon )

  Allen veel zegen en wijsheid gewenst ❤️

 9. HEEL GOED VERWOORD SUPER GEWELDIG. ZO MENSEN MOET JE MEER HEBBEN. DIE WETEN HET TE VERTELLEN. MAAR HOPEN DAT HET ZO WEER NORMAAL KUNNEN LEVEN. VRIJHEID WILLEN WIJ WEER TERUG.

 10. HET VACCINATIE PARADIGMA

  De tegenstelling die volgt uit de voorgestelde vaccinatie agenda.

  2 maanden na injectie van het vaccin mag u niet zwanger worden.

  Er worden 2 injecties per jaar gegeven. Eerst 1 vaccin en dan 3 tot 6 weken later nog een tweede vaccin.

  2 maanden nadat het tweede vaccin is geïnjecteerd mag u niet zwanger worden.

  Dat heeft als gevolg dat er het jaar waarin de 2 vaccins bij u geïnjecteerd zijn, nog maar 8 a 9 maanden overblijven om zwanger te zíjn.

  Een zwangerschapsperiode duurt echter 10 maanden totaal.

  Men wil u jaarlijks 2 keer vaccineren. Dus dat wil zeggen dat er nooit meer genoeg maanden overblijven per jaar om zwanger te worden.

  Wie dus deelneemt aan de vaccinatie agenda, kan geen kinderen meer krijgen.

  Het doel van alle levensvormen op aarde is voortplanting.

  Een soort die zich niet langer voortplant sterft uit……Dit is onnatuurlijk gedrag.

  Wie gaat er voor u zorgen op uw oude dag als u geen kinderen hebt ? U wil toch kinderen krijgen ?

  En verder nog een vraag voor u : Wat voor type mens verlangd van andere mensen dat een wezen dat in Gods gelijkenis is geschapen uitsterft ? Wie denkt iemand wel niet dat hij is dat hij Gods creatie wil laten uitsterven ?

  Graag uw reacties, en overpeinzingen.

  Etienne Jansen

 11. Een willekeurige priester en wat burgers stellen een onderzoeksraad op om de overheid tegen te spreken op haar maatregelen. Dit gaat vast niet per direct op zn bek vallen…

 12. die jos die volgens hem ondervraagt zou worden ,die is niet terug te vinden op hun site , hoe komt dat ben zo benieuwd wat hij te zeggen had

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *