Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #209 vrijdag 25 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-25

Gisteren kwam de BRICS-top in Johannesburg ten einde en grote thema’s zoals nieuwe leden en de nieuwe BRICS-munt kwamen aan bod.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

9 gedachten over “BRICS-top 2023: ‘het vormgeven aan een multipolaire wereldorde’”
  1. Argentinië heeft niks te lijden van het IMF. Ze lijden keer op keer aan hun eigen financieel wanbeleid. Beetje geschiedenis lezen: Argentinië was ooit het rijkste land te wereld, door continu wanbeleid zichzelf ten gronde gebracht. BRICS gaat nog plezier beleven aan Argentinië.😂

  2. Putin is een van de beste wereldleiders. Luister een naar zijn toespraken van soms 2 uur lang. Uit het hoofd en zo klaar als een klontje. Vergelijk dat eens met collega's van hem zoals Biden.

  3. BRICS currency is the death penalty for the Dollar and for the power of the WEST including the EU! It only means China and India will have an advantage.

  4. Das Wichtigste, woran derzeit jeder denken sollte, sollte sein, wie man in verschiedene Einkommensquellen investiert, die nicht von der Regierung abhängig sind. Besonders angesichts der aktuellen Wirtschaftskrise auf der ganzen Welt 🌎 . Dies ist immer noch ein guter Zeitpunkt, um in verschiedene Aktien wie Gold, Silber und digitale Währungen zu investieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *