Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #211 woensdag 30 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-30

Er zijn twijfels over de oorzaak van de rampzalige brand op Hawaï. Volgens de autoriteiten zijn de bosbranden een effect van de opwarming van de aarde, maar is dat wel zo?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

11 gedachten over “Branden op Maui: wat is er gebeurd?”
 1. 25 September a.s. word er op Maui een AI convertion gehouden. Momenteel lopen er veel Rode Kruis mannetjes rond op het eiland, laat nou net de hoofd sponsor daarvan Lockheed Martin zijn die met DEW's rond vliegen.

 2. Voor de mensen die wel houden van geld verdienen.
  Koop aandelen van Hawaii Electric (bedient 95% van de bevolking) die enorm zijn gekelderd.
  Dit nieuws is een goede afleiding, maar beter ga je eerst geld verdienen. De D66 cultleden hebben namelijk een enorme aan financieel zelfstandige mensen.

 3. Bij een nomale autobrand:
  – smelten de velgen nooit volledig
  – zijn niet alle handvaten compleet verdwenen
  – smelt het motorblok volledig

  Je zag dit ook met auto's bij:
  – 9/11
  – Paradise CA
  – Griekenland (5-6 jaar geleden)

  Gaat om dezelfde techniek

 4. Vraag maar eens waarom de blauwe auto,s blauwe parasols of te wel alles wat BLAUW was on aangetast bleef en waarom hebben al die plebs blauwe daken , of wisten zei meer?
  Ik heb beelden gezien van hoe men met laser apparatuur wel geel groen rood oranje stof kan weg branden met laser ,maar blauw is niet brandbaar TOEVAL?
  Nee dit was ook een geplande aanval met lasertechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *