Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dit is “Boven het Maaiveld”, de podcast waar Wybren van Haga en Yernaz Ramautarsing zonder blad voor de mond de politieke gebeurtenissen van de week doorprikken. Verwacht scherpe, recht-voor-z’n-raap analyses en een flinke dosis realiteit over wat er echt speelt in de Nederlandse politiek.

Benieuwd naar de Pro Privacy Phone?
https://www.proprivacy.io/bvnl/

Kun je onze ongefilterde aanpak waarderen?
Steun ons dan met een donatie op https://doneren.bvnl.nl/ Elke bijdrage maakt een verschil!

Word onderdeel van de beweging. Sluit je aan bij BVNL!
Ga naar https://www.bvnl.nl/word-lid/ en laat zien dat je staat voor verandering.

23 gedachten over “Boven het Maaiveld #30: Klimaatpaus Timmermans Premier door Omtzigt's Blunder?”
 1. Kijk naar Forum inside om te zien wie die Navalny daadwerkelijk was .Wybren ziet er veel ontspannender uit.Kijk graag naar jullie.

 2. NSC is duidelijk een centrumlinkse partij. Op bepaalde onderwerpen als immigratie midden, maar op veel andere vlakken links. Is voor klimaatbeleid en verminderen veestapel.
  Zelfde met de VVD. In de praktijk een linkse partij.
  BBB is midden.
  PVV is gemiddeld centrumrechts, heeft veel rechtse punten maar ook linkse punten, maar meer rechtse punten.

  Vrijwel elke president had kritiek op hoe Europese landen hun NAVO bijdrage verwaarloosden. De NAVO landen die niet bijdragen zijn onbetrouwbare partners. Maar dan boos worden als ze daar op aangesproken worden.

  De rechtszaken tegen Trump doen me denken aan die tegen Richard de Mos. Een politiek tegenstander uit de weg proberen te ruimen via de rechterlijke macht. Het is wel erg toevallig dat dit nu allemaal gebeurd. Wat de extreem linkse elite in zowel Europa en VS doet begint steeds meer op Rusland te lijken. Tegenstanders worden niet vermoord, maar wel op andere manieren dwars gezeten.

  Religie is niet meer dan deze tijd, dus religieuze symbolen zijn ook niet van deze tijd. Scheiding van religie en staat. Wie in dienst van de staat is mag tijdens functie geen uitingen van religie hebben. Laten we voorbeeld nemen aan de seculiere staat van Ataturk.

 3. Zelfs in de corona periode zijn veel mensen gestorven zonder dat er obducties werden aangevraagd. Een infarct, van hart of hersenen werd al gauw gezien als een corona dode omdat ze toevallig ook pos. getest waren. Dat heet gewoon fraude…

 4. Sorry Wybren, het tuchtcollege heeft de berisping aan Rob Elens omgezet in een waarschuwing!!! Dat is bepaald geen vrijspraak!!! Wat had moeten gebeuren is, dat Rob Elens niet alleen vrijspraak kreeg, maar ook schadeloos gesteld. En een vervolging van Hugo de Jonge. Dus…. niet te vroeg juichen.

 5. Wat mij wel heel erg stoort is dat jullie een item doen over de rechtszaken tegen Trump en dan beiden niet blijken te weten waar de New Yorkse vastgoed zaak over gaat! De AG runde op het verhaal dat zij Trump het leven zuur zou maken, op welke manier dan ook. Daar zijn filmpjes zat van te vinden! Volgens haar heeft Trump begin jaren ‘90 bij het afsluiten van een lening van honderden miljoenen, zijn vastgoed te hoog ingeschat. Dat de banken zelf ook due diligence doen en vonden dat het prima ingeschat was, deed niet ter zake. Trump heeft netjes àlles terugbetaald, met rente en nooit een betaling gemist. Dus …. Geen slachtoffers, geen misdaad en de banken willen nog steeds heel graag zaken doen met Trump, vandaar dat ze meerdere malen hebben aangegeven niet mee te willen werken met deze rechtszaak.
  Het OM schat dat Mar a Lago destijds 18 miljoen waard was, een absurd laag bedrag omdat het nu zelfs meer dan een miljard waard is. De rechter heeft via een antiek wetje bepaald dat er geen jury is maar dat hij dat zelf mag bepalen. Deze rechter is een totale anti Trumper en doet niets om dat te verbergen. In beroep zal dit absoluut niet blijven staan aangezien dan een federaal hof bepaalt.
  En wat Yernaz niet duidelijk maakte bij de E. Jean Caroll zaak, is dat Trump veroordeeld is tot 83 miljoen omdat hij zei dat hij haar niet verkracht heeft en dat ze niet knap genoeg was daarvoor. That’s it! Geen veroordeling wegens verkrachting, maar als je zegt dat je het niet gedaan hebt, word je veroordeeld wegens smaad. Ook deze zal in hoger beroep niet gehandhaafd blijven. Al zou het alleen maar zijn dat dat dan niet in een 95% democratisch district zal zijn!

 6. "Door Omtzigts blunder" Nee, geen blunder. Of zien jullie nog steeds niet welk spel er gespeeld word
  ? Het lijkt Omtzigts taak te zijn geweest om het formatieprocess te frustreren.

 7. Jullie geven die Youri veel te veel aandacht, daar is het hem juist om te doen.
  Schandalig dat ons belastinggeld gebruikt wordt voor die dwangsommen. Kunnen wij als burgers daar niet iets tegen doen dmv een rechtszaak?

 8. Niet alleen Omzigt,maar ook VVD wil dolgraag met PvdA GLinks.
  Ze gaan nog vier weken stommertje spelen,met Putters.
  Wilders,het toptalent,kan straks terug naar zijn vertrouwde bankje.
  Beste Heren,de meeste mensen doen zich anders voor,dan ze werkelijk zijn.
  Jullie kunnen ook roddelpraat bezigen.
  Niet teveel op het vermaledijde Forum gaan lijken.

 9. Trump doet hier een 1/ 2 tje met Stoltenberg… hij de Amerkanen tevreden Stotenberg meer geld…waarschijnlijk hebben ze gebeld ivm met de Muchentop van de NAVO

 10. Opnieuw een interessante podcast. De reactie van die Youri Bakker vond ik wel angstaanjagend. Een gesprek met zo'n haatzaaier heeft weinig zin, lijkt me. Intense haat heeft de overhand, waarbij argumenten geen enkele rol (meer) spelen. Ik zou Youri adviseren om nog maar een extra booster te nemen!😂

 11. 🤮om deze gezelligeNaziLinkse bijeenkomst in deKAMER met dieVolgevretenVarken TmmerSchwanz die zijn zo zijn best doet om in het Torentje TEKOMEN om ons allen hetKlimaatHOAX galgmaal voor teSchotelen 1000miljard+++ wordtWAKKER alles staat vast onder DEDEEPSTATE 😮

 12. Wel over Navalny praten die toch zo goed was, maar geen woord over Julian Assange die de smeerlapperij van de USA heeft blootgelegd en daarom eenzame opsluiting heeft, wat een grote schande is.

 13. deze omzight,wat een stiekemerd, dood nuchter aan tafel aanschuiven voor een rechtse coalitie,maar niet heus!!! nooit meer te vertrouwen deze cda WEF minkukel!!! hij heeft de hele zaak verziekt!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *