Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ik zal het kort houden en wel om de volgende 368 verschillende redenen:
– 1a. ……

etc.

Uit debat over: Wijziging van de Wet educatie en beroepsonderwijs BES
20 april 2022
Plenair debat

20 gedachten over “Bouchallikh legt diverse malen uit dat ze het kort zal houden……”
  1. Hoofddoek op maar wel armen zichtbaar en een strakke broek (zie haar kont)…Hahahhahaha. Sorry hoor maar dit is echt lachwekkend…

  2. Is een 2de kamer lid niet gewoon een ambtenaar? En is het niet verboden om tijdens de werkuren van ambtenaren religieuze symbolen te dragen? Als een politie agent geen kruisje mag dragen, waarom mag deze dame dan wel een hoofddoek dragen? En hoezo is uitgerekend zij woordvoerder voor koninkrijksrelaties in een koninkrijk die geen staats religie heeft?

    Overigens is het vrij duidelijk dat ze haar eigen religie niet eens heel serieus neemt. Aangezien een hoofddoek dragen bedoeld is om de vrouwen bescheiden te houden, en de mannen niet te verleiden met hun natuurlijke schoonheid. Maar deze dame heeft lagen make-up op dr gezicht, haar handen zitten vol ringen en nep nagels, en haar broek laat de contour van haar heupen zien, en bedekt haar enkels niet. Persoonlijk maakt mij dat allemaal niet uit, maar volgens haar religie is dat allemaal verboden…… Wie probeert ze nou voor de gek te houden?

  3. Hier vallen geen doden door. We hebben ook de discussie van een rijbewijs op de ABC eilanden halen…

    Maar ja, gelijkheid en uitzonderingen gaat natuurlijk niet samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *