Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bosma vs Hugo de Jonge! Bosma is niet blij met de Pro-Palestina protesten in Nederland! 🇮🇱🇵🇸

12 gedachten over “Bosma vs Hugo de Jonge! Bosma is niet blij met de Pro-Palestina protesten in Nederland! 🇮🇱🇵🇸”
 1. Elk land moet als eerste regel hebben.. leven en laten leven!! Op leed na!! Wie zich daar niet houd, opsluiten!! Niemand hoort over een ander te beslissen wat hij of zij wel of niet mag doen!!!!!!!!!!!✌️

 2. Laten we ons beperken bij de historische feiten.
  Er is geen enkel islamitisch land waar mensenrechten zijn gewaarborgd. Ook niet in Palestijnse gebieden onder hamas of de pla. Dus dat ze daar nu op hameren is niet meer dan een politieke zet, slechts een farce.
  Ook Egypte blijft de grensovergang potdicht houden. Zelfs zij hebben geen behoefte aan de terroristen uit de gazastrook.
  Als hamas nu de olie van hun raketten gebruikt voor de ziekenhuizen, komt er ook snel vrede. Maar ze pikken zelf alle olie in voor hun raketten en dan kunnen de mensen niet naar zuiden vluchten en ziekenhuizen komen zonder stroom. Hamas geven ook niet om hun eigen mensen. Nog geen enkele keer berouw of excuses laten zien over het feit dat ze zelf een raket op een ziekenhuis hebben geschoten met meer dan 300 vermoorde moslims.
  Toen Qatar die stadions liet bouwen met behulp van goedkope arbeiders (slaven???), waarbij ook velen stierven kwam niemand voor hen op. Mensenrechten bestaan blijkbaar niet als het om sport gaat. Dus jullie die het voor de moslims opnemen zijn ook niet van enig hypocrysie gespeend.
  Wees niet naief te denken dat als je voor de moslims bent, ze je met rust zullen laten, zodra ze hier in westen ook de meerderheid krijgen. Of dat nu Hamas of de gematigde Palestijnen zijn maakt niet uit. In essentie bedoelen ze hetzelfde en volgen ze dezelfde boodschap vanuit de koran: dood de joden en christenen en daarna de moslimhuichelaars en onderwerp de rest vd wereld onder heerschappij vd islam. Wil je niet worden onderworpen, dan ga je er ook onherroepelijk aan. Jullie die zo positief over hamas e.d. denken, hebben ten diepste niet eens door welk wereldbeeld er achter de islam zit. Islamieten mogen liegen als dat de moslims verder helpt. Moslims kennen geen liefde voor elkaar, het is een wrede religie. Let op andere delen vd wereld wat daar plaatsvind. Ik som wat op:
  Iran laat dagelijks honderden gematigde moslimmannen en meisjes oppakken en vermoorden in gevangenissen omdat ze geen hoofddoek opwillen of meer vrijheid van meningsuiting vragen. Geen moslimland die hier wat van zegt.
  Saudie Arabie steunt moslims van Jemen. Iran steunt Houthi moslims in Jemen. Ze vechten tegen elkaar, maar in gezamenlijkheid staan ze naast elkaar tegen Israël. Soenieten haten de Sjiïeten. Deze hoofdstromingen bestrijden elkaar te vuur en zwaard. Geen enkele verzoenende woorden vanuit andere moslimlanden.
  Moslims die in China en India worden vervolgd, krijgen geen enkele hulp vanuit de moslimlanden. Waarom niet? Omdat ze daar toch geen eer aan kunnen behalen. Geen moslimland die hier voor strijd.
  In Soedan vechten nu 2 moslimgeneraals hun eigen burgeroorlog uit, waarbij duizenden slachtoffers vallen, waaronder vele moslims. Geen moslimland die er wat aan doet. Nee, alleen Israël telt.
  Irak en Turkije roeien de Koerden langzamerhand uit. Dat zijn ook moslims. Maar dat maakt ze niet uit, als ze maar uitgemoord zijn, dan kunnen ze Koerdistan inpikken. Niemand uit de moslimlanden heeft het erover.
  Taliban onderdrukt en vermoord eigen bevolking in Afghanistan. Andere moslimlanden vinden het prima, ze zeggen er niks van. Drie aardbevingen geweest in Afganistan, ik heb nog geen moslimland grootschalig hulp daar zien geven aan hun moslimbroeders en -zusters daar.
  In Pakistan worden gevluchtte moslims steeds meer onderdrukt, zelfs vermoord. Geen woord hierover uit andere moslimlanden.
  Indonesië heeft de meeste moslims. Ook zgn gematigden. Die worden vermoord als die christenen verdedigen. Geen woord vanuit andere moslimlanden.
  Recente regeringsafzettingen in de sahellanden. Moslims tegen moslims. Vol haat tegen elkaar, maar gezamenlijke haat tegen het westen. Geen geluid over deze coupes vanuit andere moslimlanden.
  Egypte waarin jaarlijks aanslagen plaatsvinden door moslims op andere moslims. Niets te horen daarover uit andere moslimlanden.
  Saudi Arabië die vrouwen onderdrukt, waar je geen Bijbel naar toe mag nemen, vrijheid van meningsuiting ontbreekt . Je hoort niks vanuit andere moslimlanden.
  Syrië, waar het regime onder haar eigen bevolking dood en verderf zaait. Geen moslimland die dat veroordeeld.
  De vele moslimterreur organisaties als IS en Al Qaida, die de meeste slachtoffers onder haar eigen mensen, moslims, maakt. Je hoort er niets over vanuit moslimlanden.
  Ik kan nog wel ff doorgaan. Vrijheid bestaat niet onder moslims. Islam wordt niet voor niets een grensoorlog religie genoemd. Overal waar ze de meerderheid denkt te krijgen komt oorlog.
  Dat zal ook in Europa en Amerika gebeuren door de open grenzen en massale asielzoekers die hier uit moslimlanden komen. Moslims hebben de opdracht om als asielzoekers Europa te veroveren. Dat is ook de reden dat Tunesië uiteindelijk geen geld en geen deal sluit met Europa. Zij willen geen moslims tegenhouden. Immers op deze manier wordt de heilige jihad ook tegen het westen gevoerd. Overspoel Europa met mannen, dan volgen later de vrouwen en kinderen wel. Ze kiezen er niet voor om hun eigen landen op te bouwen.
  Voor de islam bestaat de wereld slechts uit 2 delen. Huis van Islam en huis van oorlog. Huis van islam is daar waar iedereen moslim is of onderworpen aan de moslims. Huis van oorlog is de rest vd wereld. Die moet nog worden onderworpen. Goedschiks of kwaadschiks. Er bestaat geen tussenweg.
  Lees en beluister de verhalen van ex moslims. Hoe ze vaak nog bedreigd worden. Maar let ook op onze grote steden, welke buurten en straten zijn het onveiligst: daar waar moslims wonen. Ja, helaas is dit niet politiek correct, maar wel de realiteit.
  Dat wat in Israël gebeurd, is een voorbode voor de rest vd wereld die aan de beurt komt als Israël niet meer bestaat (dat is helaas voor alle antisemieten een grote illussie). Frankrijk en Engeland zijn een voorbeeld voor de rest van Europa. Waar moslims eigen rechter gaan spelen. Ze zijn steeds moeilijker in de hand te houden in die landen, vanwege de overweldige grote moslimgemeenschappen.
  Ik kan nog zoveel schrijven, maar ik roep jullie op om goed na te denken, als je tegen Israël bent en denkt dat je het juiste doet als je voor hamas staat. Ook ik vind huilende kindjes erg. Maar als ze niet nu huilen, zullen ze later ons laten huilen.
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *