Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk hier de compilatie of bekijk de hele livestream terug via: https://www.blckbx.tv/livestreams/livestream-boerenprotest-in-den-haag-donderdag-29-juni-2023

Aangevoerd door @FarmersDefenceForceNL (FDF) reden de boeren donderdag 29 juni weer met hun trekkers naar Den Haag voor een demonstratie. Zij vrezen dat voedsel onbetaalbaar wordt en dat de landbouw verdwijnt. โ€˜Gas erop en geen twijfel,โ€™ zegt FDF-voorman Mark van den Oever. Blckbx was er de hele dag live bij.

Bekijk hier de compilatie of bekijk de hele livestream terug via: https://www.blckbx.tv/livestreams/livestream-boerenprotest-in-den-haag-donderdag-29-juni-2023

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ ๐ŸŽฅ๐ŸŽ™๐ŸŽฌ
Help je mee ons doel te behalen? โžก๏ธ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie โžก https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuรฏteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

24 gedachten over “Boerenprotest in Den Haag 29 juni 2023 | compilatie”
 1. Men leidt een volk niet zonder het een toekomst te tonen; een leider is een koopman in verwachtingen. De beste manier om je woord te houden is het niet geven.
  Wie de zeggenschap heeft over het geld, bepaalt de toekomst van de wereld.

  Dit is het eerste tijdperk waarbij er veel aandacht voor de toekomst is, wat een beetje ironisch is omdat we er misschien geen hebben.

 2. jullie zijn allemaal slaven van het systeem ,Slavernij is een toestand waarin een mens eigendom is van een ander of als zodanig wordt behandeld en daardoor geen rechten heeft of kan uitoefenen. Slavernij is een vorm van dwangarbeid. : )

 3. De Nederlandse boeren zijn de beste ter wereld…. Laten we dat aub zo houden en steun onze boeren.. laat dit kabinet aftreden.. ze helpen alles naar de gallemiezen… ๐Ÿคฎ๐Ÿคข๐Ÿคฎ๐Ÿคข๐Ÿคฎ๐Ÿคข

 4. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘โœŒ๏ธ๐Ÿ™โ˜ฏ๏ธ

 5. En het volk heeft geen steun laten blijken voor de boeren dus die moeten maar gaan hongerlijden maar geen boerenvoedsel meer. Dat is wat Rutten wil de boeren kapot maken en dus geen eten meer voldoende en omdat het volk de boeren niet steunen dan gaan ze honger tegemoed en dat zal het volk wel ok vinden anders hadden ze wel bij de boeren op het malieveld gestaan bij de protesten. We staan achter de boeren vanuit de TV. Kunnen ze vast wennen aan het voedsel dat 4x zo duur word. En alvast insecten plukken in het bos als vervanging van eten.

 6. …en ze gingen weer naar huis, niets te hebben bereikt. WORDEN WE AL EENS WAKKER, EIGENWIJZE NEDERLANDERS? WAT MOER ER NOG MEER GEBEUREN? Want de HEER, de enige GOD die het universum met de aarde en het uiterst complexe leven daarin heeft gemaakt, heeft een twist met u, met de inwoners van dit land, omdat er geen trouw, en geen weldadigheid, en geen kennis van God meer is in het land; maar wel: rebellie, liegen, stelen, vloeken, geweld, haten, jaloers zijn, overspel doen, ongewenste zwangerschappen door losbandig gedrag, en echtscheidingen. En nu Pedofilie en travestieten โ€œonderwijsโ€ op KLEUTERSCHOLEN!!! En Nederlanders blijven zondigen: bloedschuld volgt op bloedschuld (abortus: 30.000 babyโ€™s per jaar worden in Nederland vermoord !) . Deze SLECHTE regering is een afspiegeling van dit SLECHTE volk. Dit is niet wat u wil lezen of horen, maar het is de waarheid. KEER DAN TOCH AUB TERUG NAAR DE GOD VAN UW VOORVADEREN – JEZUS CHRISTUS – EN ZONDIG NIET MEER. DAN ZAL HIJ EEN GOEDE KEER BRENGEN IN UW LOT EN VAN ONS LAND ! Zo niet, dan word de corruptie en dictatuur – per dag – erger. En vandaag werd het nog WEER erger omdat u nog steeds niet wil luisteren ! Als u zich niet wil bekeren zal u een verschrikkelijke tijd moeten meemaken hier in Nederland โ€“ daarbij vergeleken zijn de verschrikkingen van de 2e wereldoorlog slechts een picknick.

 7. Dus subsidie..naar oostblok opstarten en dam vervoeren naar nederland…dan hebben we toch weer een stikstofprobleem en finstof erbij..

 8. Steun aan alle wakkere boeren! Niet opgeven en niet ingaan op hun geld om de grond op te kopen! Kom op voor je rechten! โค

 9. Als je in andere landen subsidie krijgt, iedereen aanmelden en iedereen die kant op. Boer en volk, gaan we zien wat er in nederland over blijft zonder nederlanders. Bizar gewoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *