Geen widgets gevonden in de zijbalk

Volg het boerenprotest op de voet bij blckbx!
Vanaf 17:00 uur verwachten we weer live te gaan met een nieuwe livestream bij het online distributiecentrum van Albert Heijn in Utrecht 👨‍🌾 🎬

Ga naar het liveblog voor nog meer (video)updates: https://www.blckbx.tv/livestreams/boerenprotest-2022-07-04

Terwijl het kabinet Johan Remkes (VVD) naar voren schuift om vanaf augustus te gaan ‘bemiddelen’, spreken de boeren en steeds meer sympathiserende burgers zich vandaag opnieuw uit tegen de ingrijpende stikstofplannen. Naar verwachting zullen er overal in Nederland protestacties plaatsvinden. Verslaggever Erwin Taams reist per motor door het land om de hele dag live verslag te doen.

Ga naar het liveblog voor nog meer (video)updates: https://www.blckbx.tv/livestreams/boerenprotest-2022-07-04

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews

27 gedachten over “Boerenprotest #5 maandag 4 juli 2022: LIVE verslag vanaf de motor (deel 5)”
 1. Respect voor de boeren … Let op Mensen, na de Boeren komen ze uw ”rijkdom” halen .. de stikstof hoax is een dekmantel om land te vorderen voor een prikkie om huizen te bouwen, auto rijden wordt onmogelijk gemaakt, we mogen niet meer vliegen, hebben een koud huis, voedsel wordt schreeuwend duur … Het.Klopt.Niet

 2. Mega trots op onze boeren en vissers! Verdomme, de keihard werkende mensen wordt de nek omgedraaid door afwashandjes van de linkse bureau-ridders van het kabinet! Wat een kutland is dit geworden onder Rutte zeg!

 3. Burgers sluit je áán!!!! Het gaat niet alleen om de boeren, ook wíj́ zijn straks de pineut!
  Gisteren de kinderen, nu onze boeren, morgen onze vissers, binnenvaart, middenstand en uiteindelijk zijn we allemáál aan de beurt bij deze gekozen vijanden.
  We laten ons toch niet net als vroeger complete groeperingen onder ons weg saneren?

 4. Praten voor de overheid is niet belangrijk, ze liegen en bedriegen alles, en als je dan vragen gaat stellen, komt er nergens ook maar een antwoord, wat een vieze vuile criminele bende is het hier

 5. Boeren?, slachters, vissers, verpakkingsindustrie, loonwerkers, zelfdenkende burgers, leveranciers van landbouwvoertuigen, etc… het gaat om veel meer dan alleen een boer!!

 6. Die oorlog in Ukraine gaat over veel meer.Landbouw die de nedelandse banken kunnen nemen goedkoop.En de Nederlanse Landbouw huizen bouwen dat is de toekomst.

 7. Het heeft geen zin, wanneer je stopt met leveren bellen de Supermarkten naar het buitenland en krijgen ze de boel nog goedkoper ook. Dat doen ze nu ook al wanneer boeren zeuren over de prijzen.

 8. Caroline is de een van de weinige politici waar NL iets aan heeft. Supermarkten zijn mede oorzaak van een slecht verdien model voor de boeren.

 9. Ik hoop, dat Koos gelijk heeft, maar ik vrees het ergste als ik de woorden van Rutte moet geloven . Boeren ik steun jullie van harte .👍❤️❤️❤️

 10. Tata Steel, Chemelot, Dow etc. Dat zijn de dikste stikstof uitstoters. Onze boeren komen nog niet eens in de Top20 lijst voor. Zie ook artikel van de NOS uit 2018 waarin een studie van ik dacht ABN AMRO aantoonde dat onze boeren de kleinste footprint ter wereld hebben. Dit hele uitkoopverhaal gaat helemaal nergens over.

 11. En nu moet Remkes bemiddelen?
  De Remkes van de hel van het Malieveld?
  Wat moeten we nog met die man?
  Leendert Herman Wassenaar78 ongeprikt en 100% achter de boeren!

 12. Er moet niet 'samen met andere sectoren' gekeken worden. Er moet gewoon het besef komen dat alle klimaathysterie jereinste bullshit is, stikstof en CO2 voor plantengroei, niet voor afbraak zorgt, en dat het nou een keer klaar is met al die imbeciele propaganda.

 13. ik sta achter de boeren maar wanneer ze schiphol of winkelketen gaan blokkeren daar zullen ze geen stemmen mee winnen van de nederlandse burger, ga de wegen rond Den haag blokkeren zodat de tweede kamer leden niet op hun werk of meer komen, zodat hun er hinder van krijgen😉

 14. De huidige generatie plattelandsadel heeft helaas roomboter op hun hoofd   Eind 60er jaren was er vlees en zuiveloverschot van dertig procent, Om de boeren te helpen hun capaciteit geleidelijk af te bouwen, begon de regering de overschotten tegen een gegarandeerde prijs op te kopen, de boterberg was geboren. Omdat de tijdens de hongerwinter van 1944-45 rijk geworden plattelandsadel verzekerd was dat hun zuivel en vlees tegen goede prijzen door de regering werdt afgenomen begonnen zij lachend de kleinere ambachtelijk boeren dood te concurreren om hun boerderijen voor een appel en ei over te nemen en meer overcapaciteit te produceren. Inmiddels is de dik met belastinggeld gesubsidieerde overcapaciteit  opgelopen tot 70 procent deze overcapaciteit (lees !Nederlands belastinggeld) verdwijnt tegenwoordig in buitenlandse buikjes ,,

 15. .

  Alternatief voor de boer……kleine stapel vee, aan boerderij verkoop doen, mooie camping/caravan/camper plaatsen creeeren en overige loodsen voor de stalling van de door de burger veranderde vakantie bestemming…..groots bij de boerencaming.voortaan.!!!..(eettentje e.a natuuruitingen)
  NOOIT NOOIT de grond verkopen voor woningbouw..NOOIT…..
  😉

 16. Regering kan niet meer terugdraaien ze laten het eropaankomen en dan krijgen de boeren de schuld. En mainstreammedia doen daar gewoon aan mee. En de schapen weten dan niet beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *