Geen widgets gevonden in de zijbalk

Volg het boerenprotest op de voet bij blckbx!
Vanaf 11:45 uur verwachten we weer live te gaan met een nieuwe livestream vanaf een nieuwe locatie 👨‍🌾 🎬
Ga naar het liveblog voor nog meer (video)updates: https://www.blckbx.tv/livestreams/boerenprotest-2022-07-04

Boeren en sympathiserende burgers houden vandaag overal in het land protestacties om zich uit te spreken tegen de stikstofplannen van het kabinet. Naar verwachting zullen er overal in Nederland protestacties plaatsvinden. De hele dag is blckbx erbij. Verslaggever Erwin Taams reist per motor door het land om de hele dag live verslag te doen.

Ga naar het liveblog voor nog meer (video)updates: https://www.blckbx.tv/livestreams/boerenprotest-2022-07-04

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews

19 gedachten over “Boerenprotest #2 maandag 4 juli 2022: LIVE verslag vanaf de motor (deel 2)”
  1. Onze boeren moeten ze met rust laten, en dan bedoel ik onze, hardste werkers ever en ze hun alles proberen af te pakken.rutte jij zwijn en dat wief kaag.

  2. Dit heeft allemaal NIETS met "stikstofbeleid" te maken. Dit is the UN Agenda 21-2030, die dicteert dat voor 2030 alle natuurlijke biologie op de hele planeet vervangen moet zijn door de technocratie die het globalisten cabal aan de hele wereld wil opleggen, en waarin het globalisten cabal ALLES tracked, traced, monitored, controleert en bepaalt, voor iedereen die dan nog in leven is. En dat zullen er vele miljoenen minder zijn dan nu. Dit is de vervulling van het Vatican Unam Sanctam plan voor een totalitaire globale slavernij, waar het crime syndicate dat wel met "elite" aangeduid wordt, bepaalt of je wel braaf en gehoorzaam genoeg bent, en of jij nog wel mag eten. DAT IS WAT IEDEREEN MOET BEGRIJPEN!! Het heeft geen enkele zin om acties te voeren voor zaken die alleen maar aangewend worden, om de aandacht van iedereen af te leiden en weg te leiden, van waar het WERKELIJK om gaat!!

  3. Deze boeren zijn asocialen en criminelen, aanpakken zowel srafrechtelijk als privaatrechtelijk door bedrijven die worden benadeeld

  4. Geen boeren ook geen eten meer chaos chaos willen ze en anders niets duivels zijn het allemaal geld en macht zijn voor hun nummer EEN psychopaten zijn het

  5. Absurd!! Hoe kan je in vredesnaam een vertrekkende boer op een trekker gaan vragen waar hij vandaan komt. ?????!!!!!!

  6. Als ik hoor in dit filmpje dat er na onderhandelingen met de politie is besloten om de blokkade op te heffen, omdat het zonde is voedsel te laten bederven, breekt mijn klomp. Zo zal de onbewuste mens het nooit voelen, want de winkels zullen dan toch bevoorraad worden.

  7. Natuurmest mag niet meer en kunstmest is schaars en duur en de productie ervan is natuurbelastend . Het beleid is omgekeerd verkeerd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *