Geen widgets gevonden in de zijbalk

Volg het boerenprotest op de voet bij blckbx!
Vanaf ongeveer 09.00 uur verzorgen we de eerste livestreams en in het liveblog geven we voortdurend updates, zowel geschreven als met video’s en foto’s! 👨‍🌾 🎬
Ga naar het liveblog voor nog meer (video)updates: https://www.blckbx.tv/livestreams/boerenprotest-2022-07-04

Terwijl het kabinet Johan Remkes (VVD) naar voren schuift om vanaf augustus te gaan ‘bemiddelen’, spreken de boeren en steeds meer sympathiserende burgers zich vandaag opnieuw uit tegen de ingrijpende stikstofplannen. Naar verwachting zullen er overal in Nederland protestacties plaatsvinden. Verslaggever Erwin Taams reist per motor door het land om de hele dag live verslag te doen.

Ga naar het liveblog voor nog meer (video)updates: https://www.blckbx.tv/livestreams/boerenprotest-2022-07-04

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews

21 gedachten over “Boerenprotest #1 maandag 4 juli 2022: LIVE verslag vanaf de motor”
 1. Goed bezig boeren!
  Alle politie, huisartsen, vrachtwagenchauffeurs zouden hier aan mee moeten doen. De politie wegens alle werkdruk en oplopende criminaliteit vanwege al die immigratie. En zelfs alle burgers moeten meedoen, voordat er weer een lockdown gaat komen.

 2. Eerst slopen en dan opbouwen. Hebben of krijgen we het eindelijk door dat dit het beleid van de WEF is!!!!! Incluis corona!!!

 3. Boeren Zakdoek Aktie……laat je solidariteit zien door een boeren zakdoek aan je autospiegel, raam of kofferbak te hangen.

 4. Het is je reinste waanzin hoe er met Nederlanders wordt omgegaan. De enige schandaal na de andere schandaal! En ze blijven gewoon zitten. Het is echt gekkenwerk. Daar maakt de media geen heisa van dat er 1675 kinderen nog steeds niet terecht zijn. Dat ze in Groningen nog steeds geen compensatie hebben. In Den Haag blijven ze maar liegen en bedriegen, Rutte heeft ons gewoon weggeven aan de WEF aan een buitenlands beleid. Het is gewoon illegaal wat ze doen. En nu de boeren zo demoniseren dat doet mij heel veel verdriet terwijl zij de ruggengraat van Nederland zijn. Zonder boeren is Nederland reddeloos verloren. Maar wij geven niet op en ik steun een ieder die tegen dit wanbeleid in opstand komen. Ik bid voor ze voor bescherming en tegen het kwaad dat Den Haag heet. 💖🙏💖

 5. Hele moedige vrouw, als zij weggepest zijn gaat het de normale burger treffen. Misschien dat er dan een paar meer mensen begrijpen dat het 5 over 12 is.

 6. Richtig so aber die Politiker sind größenwahnsinnig Stellen sich gegen das eigene Volk. Null Respekt und Anstand.

 7. Alles gaat weg boeren visserij tuinbouw Alles moet kapot Agenda 2030. Kunstmatige voeding in de toekomst. Of China Argentinië met gif het moet van verweg komen en nog een week in de winkel liggen.

 8. Dit heeft allemaal NIETS met "stikstofbeleid" te maken. Dit is the UN Agenda 21-2030, die dicteert dat voor 2030 alle natuurlijke biologie op de hele planeet vervangen moet zijn door de technocratie die het globalisten cabal aan de hele wereld wil opleggen, en waarin het globalisten cabal ALLES tracked, traced, monitored, controleert en bepaalt, voor iedereen die dan nog in leven is. En dat zullen er vele miljoenen minder zijn dan nu. Dit is de vervulling van het Vatican Unam Sanctam plan voor een totalitaire globale slavernij, waar het crime syndicate dat wel met "elite" aangeduid wordt, bepaalt of je wel braaf en gehoorzaam genoeg bent, en of jij nog wel mag eten. DAT IS WAT IEDEREEN MOET BEGRIJPEN!! Het heeft geen enkele zin om acties te voeren voor zaken die alleen maar aangewend worden, om de aandacht van iedereen af te leiden en weg te leiden, van waar het WERKELIJK om gaat!!

 9. Ik hoop dat mensen zich nu gaan beseffen dat het niet alleen om de boeren gaat maar om de toekomst van heel Nederland. En dat ze niet in het framen van dit WEF kabinet en de valse media trappen. Ik sta 100% achter de boeren en de vissers en allen die tegen dit wanbeleid in opstand komen. 1 voor allen en allen voor 1!

 10. Ik zie dat er binnen een paar uur meer dan 60 reacties verwijderd zijn. Vreemd dit, ws. door geanonimiseerd youtube personeel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *