Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wat in 2020 begon met interviews in de auto, is met blckbx.tv uitgegroeid tot een volwaardig nieuwsplatform met interviews, documentaires, dagelijkse artikelen én drie keer per week blckbx today! Dit was niet mogelijk geweest zonder de continue steun van alle donateurs en vrijwilligers.

Die steun blijft essentieel. Wij ontvangen namelijk geen staatssteun of subsidies, we zijn en blijven onafhankelijk. Blijf ons daarom steunen, want samen met jou willen we blijven groeien om nóg meer impact maken. Met andere programma’s, reportages en meer onderzoeksjournalistiek willen wij ‘de onderste steen boven krijgen’!

Blijf ons steunen
https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?
Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

12 gedachten over “Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken”
  1. Om een overval te voorkomen en de veiligheid van eigen medewerkers te garanderen, stapt Hardenberg af van het verstrekken van contant geld aan vluchtelingen uit Oekraïne. Nu moeten ambtenaren met cash over straat, waardoor ze een potentieel doelwit zijn. Door pinpasjes aan Oekraïners uit te delen is dat gevaar geweken.
    Einde citaat.
    ‘Om een overval te voorkomen’ ?! ……wát een kul, mét het pasje kunnen ze precies in de gaten houden waar deze mensen hét geld aan uitgeven 👁. Vertrouwen is goed maar controleren is beter!
    Trouwens voor dé Nederlanders zijn óók zulke plannen in de maak, welkom in China 🇨🇳 aan de Noordzee 🇱🇺.

  2. zo als midden politiek heb ik steeds meer zorgen over de politieke scheiding in hl ( voorheen de nederlanden ) de voor en de tegens … velen zijn nu communitisch in HL zoals Dss en vvd en FVD dan de anti PVV en SP …de farizeers CDA en CU en de midden partijen worden uitgesloten ( kamer stemmingen ) dus nu heeft men in 2022 …..1 bier beleid ?? dreigen met lockdowns ( ja nu al terwijl WHO en de WEF zeggen anti effect zelfs meer schade ) het opruimen van agri cultuur( heel de wereld jubbelt erover dat wij dat kunnen ) maar voor het verbranden van oerbossen tot verwarmen linksen in amsterdram ???? haal maar binnen beleid die de gays in elkaar rammen ???? nederland bestaat niet meer wel oud holland jammer zo zonde tot allen die durven EMIGREER ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *