Geen widgets gevonden in de zijbalk

In het BNNVARA-programma Filemon en de Complotten spraken programmamaker Flavio Pasquino en presentator Filemon Wesselink over een mogelijke toekomst waarin de overheid in een grote mate controle krijgt over ons leven door middel van een CO2-kredietsysteem.

Volgens Filemon hoeven we ons hier geen zorgen om te maken, maar Flavio denkt dat er momenteel een infrastructuur wordt opgetuigd die in de toekomst gebruikt kan worden voor een CO2-kredietsysteem. Klopt dat? Wij zochten het voor je uit.

Kijk ook naar blckbx today van woensdag 18 mei, die geheel in het teken stond van complotten:

https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-18

In deze aflevering wordt onder meer de Known Traveller Digital Identity (KTDI) besproken. Dit is een project van het World Economic Forum in samenwerking met onder andere de Canadese en de Nederlandse overheid en lijkt een opmaat naar een sociaal kredietsysteem.

Bekijk meer blckchecks via: https://www.blckbx.tv/blckcheck

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blck…

22 gedachten over “blckcheck: Wordt er een infrastructuur gecreëerd voor een CO2-kredietsysteem?”
 1. Maxima vloog naar Davos voor de WEF meeting. Nu is ze met dochter naar Argentinie gevlogen voor 'n "welverdiende "pinksterkvakantie.
  Willempie is naar de VS gevlogen om 'n Bildebergconferentie bij te wonen…
  Klimaatmaatregelen en CO2 kredietsysteem gaan alleen voor 't plebs gelden.
  Maxima bij 't WEF ; digitaal ID , zeer belangrijk!!
  Met Maxima heeft Nederland 'n Trojaans paard binnengehaald.

 2. Sinds de invoering van de Euro had ik al de vermoeden gekregen dat EU de uitvoeringsorgaan is van de elite. Inmiddels is dat me wel duidelijk geworden. Het is toch wel opvallend dat al die wetten en regels die ons de komende tijd het leven zuur gaat maken via EU wordt neergelegd.

 3. Zeker weten, daarom worden de regenwouden in Brazilië kunstmatig brandend gehouden en moeten er bomen opgeofferd worden voor biomassa door rendement verlagende en extra vervuilende benzine te produceren.

 4. Je legt filemon letterlijk de punten op tafel en dan nog zegt hij denk je dat nu echt…en toen was het er ineens en is het te laat…zo begon het in de jaren 30 in Duitsland ook..

 5. Sinds 1 juni is er een maximum ingesteld op het aantal Euro's dat je kan betalen bij de benzine stations, op betaalschermpje verscheen er volgende vreemde melding:
  "U KAN NU TANKEN VOOR MAXIMUM 375 EURO"
  ipv "U KAN NU TANKEN AAN POMP X"
  De eigenaar van het station beweerde dat dit door EUROPA opgelegd wordt… HET is al bezig…

 6. CO2 ademen wij uit en is de zuurstof voor planten, bomen etc. In ruil daarvoor krijgen wij zuurtof terug van de planten, bomen etc. Dit is al sinds het begin van de wereld zo en werkt prima. Neeee we hebben een CO2 probleem, yeah right. Hoezo hebben we teveel CO2 in de wereld? Allemaal gelul om je straks idd CO2 credit punten te gaan geven. Nou ze kunnen dat CO2 credit lekker in hun anus proppen.

 7. We moeten niet vergeten dat we tijden hebben geleefd dat voor heel veel mensen niets op kon maar dat kan het dus wel. We gebruiken met zijn allen tegenwoordig meer grondstoffen en energie dan de wereld jaarlijks kan reproduceren. We kunnen misschien de helft zuiniger worden maar als de wereld populatie straks 2x zo groot is, zet het nog steeds geen zode aan de dijk. Er zijn 2 opties om het beter te regulieren en dat is de wereld populatie te verminderen of door machten het verbruik van energie bij de populatie te verminderen. De laatste optie vind ik eigenlijk niets mis mee want ik geloof niet zo zeer in het idee van: "een betere wereld begint bij jezelf". Ik vind het juist wel prettig als we daar in gecontroleerd gaan worden zodat ik weet dat veel meer mensen tegen dezelfde restricties aanlopen als ik eigenlijk wil doen. Laat het maar gecontroleerd worden, dat zijn we altijd al geweest en alles wat onder jouw macht valt wil je ook controleren, het is gewoon zoals levensvormen werken.

 8. Al duizenden jaren op het moment dat de mensheid grote groepen beschavingen bij elkaar heeft gebracht zijn er binnen die beschavingen groepen rijken geweest die keer op keer de macht grepen en de overgrote meerderheid onderdrukte. Nu is dat niet anders. De propaganda machine is alleen beter en directer geworden én de welvaart van de laatste tientallen jaren heeft gezorgd voor blind vertrouwen van burgers. Ze zijn te goedgelovig en zien het kwaad niet meer.

  Erger nog is het probleem dat, als straks het nieuwe systeem in werking is getreden, de mens zo afhankelijk wordt dat hij bereidt is dit systeem te beschermen met zijn leven. Kortom burgers houden hun eigen gevangenis in stand en daarbij vast willen houden aan dat laatste stukje welvaart en luxe die ze gewend waren te hebben. Voorgelogen en bedonderd zonder dat ze het weten.

 9. Wat niet gezegd wordt in de Europese media is dat Denemarken en Duitsland al sinds twee dagen van Russisch gas zijn afgesloten… waarom is dat geheim? Indiase media hebben het er wel…

 10. Het is heel simpel. Die Nazi politici moeten gewoon lekker naast Hitler het graf in duiken. En dan nieuwe politici dat tuig wat er nu zit is niets anders dan ballast voor op de galg.

 11. Wacht maar op wat komen gaat in deel 2 van de documentaire 20 acht, onbetrouwbaar figuur!
  De waarheid over Flavio Pasquino!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *