Geen widgets gevonden in de zijbalk

Voormalig minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge staat niet bekend om zijn transparante manier van werken. Eerder procedeerde hij tot aan de Raad van State om te voorkomen dat hij documenten over het coronabeleid openbaar moest maken.

Onlangs kwam aan het licht dat De Jonge bewust communicatie buiten het zicht hield door bepaalde informatie naar een privé e-mailadres te laten sturen. En sommige stukken wilde hij zelfs helemaal niet per e-mail ontvangen, maar alleen op papier. Het lijkt er daarom sterk op dat De Jonge journalisten belemmerde om hun controlerende taak uit te voeren, zoals Tunahan Kuzu ook al opmerkte.

Klopt het dat Hugo de Jonge journalisten tegenwerkte met het oog op de Wet openbaarheid bestuur? De redactie zocht het uit.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van vrijdag 1 april via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-01

Bekijk meer blckchecks via: https://www.blckbx.tv/blckcheck

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blck…

29 gedachten over “blckcheck: Werkte Hugo de Jonge journalisten tegen?”
  1. ‘Volksvertegenwoordigers’ die het Volk voorliegen of de waarheid onderdrukken. Wat is dan nog het verschil met een dictatuur?

  2. waarlijk een sektarische globalist die zijn nut voor papa klaus heeft bewezen, hij zal wel rijkelijk worden beloond voor zijn bewezen ondemocratische diensten.

  3. Ik vind dat Hugo het vuile werk moet opknappen, terwijl hij de klappen krijgt, knap dat hij zoveel doorzettingsvermogen heeft verder te gaan met dit moeilijke werk in de Politiek!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Waarom praten en vergaderen tweedekamer leden nog met oplichters in de politiek. Deze man is fout maar wordt niet uit de politiek verwijdert. Of zijn de tweedekamer partijen als ze aan de macht zijn ook corrupt. De zelf zuiverende voorbeeld functie in de politiek is weg. Het moraal onder politici schrikbarend hellend vlak richting asociaal gedrag

  5. Kun je nagaan wat geloof met iemand doet. Het zicht op feiten en werkelijkheid doet er niet toe voor mensen die alleen maar geloven. En hetzelfde geldt voor wappies die deze trieste figuur voor de rechter willen hebben en geloven in wereldwijde complotten.

  6. Het spijt me voor alle problemen in de geschiedenis en de samenleving, dat is niet zoals ik het gewild had, sorry, sorry, sorry, mijn nederige excuses. De groeten, Alex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *