Geen widgets gevonden in de zijbalk

De oorlog in Oekraïne heeft een enorme vluchtelingenstroom op gang gebracht. De VN spreekt zelfs van de snelst verlopende vluchtelingencrisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Verkeert Nederland dan automatisch ook in een vluchtelingencrisis?

Om die vraag te beantwoorden, brengt de redactie de huidige situatie in kaart en verbindt dat met het aantal vluchtelingen dat naar verwachting nog naar ons land komt.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van woensdag 30 maart via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-30

Bekijk meer blckchecks via: https://www.blckbx.tv/blckcheck

– –

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blck…

27 gedachten over “blckcheck: Verkeert Nederland in een vluchtelingencrisis?”
 1. Het uiteindelijke doel is dat Nederland een megastad word vol met goedkope handjes. Die mogen trouwens niets, alleen werken en belasting betalen.

 2. De 'oorlog'speelt zich af in een relatief klein gedeelte van Oekraïne,waarom niet naar andere gebieden of Azië of Afrika?of opvang in Rusland…

 3. Het valt mij op dat men bij veel crisissituaties er zeer weinig aan doet om de oorzaak weg te nemen van het probleem. Dat leidt tot steeds meer nieuwe en steeds onbeheersbaardere en grotere problemen op basis waarvan men weer nieuwe maatregelen " moet" nemen die nog meer chaos en onrust creëeren die de situatie verder verslechteren. Covid crisis, Oekraïne crisis en de aanstaande voedselschaarste crisis ( met enorme vluchtelingenstromen), de inflatie crisis en de energiecrisis verlopen wereldwijd allemaal volgens hetzelfde stramien. Het nieuwe normaal ?

 4. Nederland verkeert in een volslagen dwaasheid crisis, het niet meer mogen benoemen van feiten is daar de oorzaak van. En blijkbaar wilt er een groepje dwazen zwaar deugen dus promoten ze dat waar het maar mogelijk gemaakt word door de media. Alles wat volslagen achterlijk was ziet men nu blijkbaar als volstrekt normaal. De mensheid verzwakt en is hersendood zonder hun telefoon, en daar zit de kracht van de overheden.

 5. pfff oke…. mijn vriendin en ik hebben besloten om mensen in huis te nemen.

  we hebben een koophuis, nog geen kinderen en proberen ons leven klaar te maken voor het stichten van een gezin. dus tot die tijd hebben we ruimte over.

  ik ben me bewust dat we iemand in huis halen die mogelijk getraumatiseerd is en dat dat problemen met zich mee brengt. ook de cultuur en de taal zijn anders. en dat is misschien ook lastig.

  ik heb besloten om mijn ogen niet te sluiten voor het leed in de wereld. maar ook niet naief te zijn voor de valse naratieven. dus we gaan het mee maken

  iedere vluchteling. terecht of niet blijft een mens. wat ik ook van de beweeg redenen vind, weet of denk te weten.

  ik heb gewetens bezwaren tegen mensen deze kant op halen die beter thuis kunnen blijven, maar ook tegen mensen niet helpen die het slechter hebben. dus wat is wijsheid?

  laten we het maar schoorvoetend proberen denk ik.

  met liefde voor de mensheid en de waardigheid van het individu.

 6. We hebben in Nederland, 1 van de dichtstbevolkte landen ter wereld, een huizen tekort in de omgang van de stad Amsterdam.

  In 1945 was de Nederlandse bevolking krap 9 miljoen. Dat is verdubbeld.

  Wat zou je zelf zeggen?

 7. Heeft niets met Oekraïne te maken, er zijn zat bedrijven die hulp hebben aangeboden uitsluitend voor Oekraïners maar daar gaat de overheid niet mee akkoord want Europa loopt vol met mensen uit hele andere regios. De EU promoot al jaren massamigratie vanuit noord Afrika en het midden oosten naar hier met als doel autochtone volken te verdunnen zodat we ons niet meer nationaal verbonden voelen op grond van volk, taal en gedeelde geschiedenis. Dat moet dan federalisering makkelijker maken maar een ding is zeker dit eindigt hoe dan ook verkeerd.

 8. Los van het feit dat dit allemaal bij het plan hoort en de aantal vluchtelingen steeds verder gaat toenemen, waardoor dit tot een chaos zal leiden over de hele wereld, vraag ik me af waarom Oekreiners nu voor worden getrokken ten opzichte van andere vluchtelingen.
  Een vluchteling is een vluchteling als een land die de vluchting opvangt heb je wel of geen ruimte. Als je geen ruimte meer hebt, dan vang je ook niemand meer op. Zo simpel is het en moet je de zaken niet ingewikkelder maken dan het is.

 9. de vluchtelingstroom van Oekrainers is al lang voordat de fals flag oorlog begon gepland. Kunstmatig oorlog creeren door onder meer gigantisch veel wapens naar regimes te sturen om zodoende meer asielzoekers op te vangen is onderdeel van de Great Reset vd Bilderberg/WEF en agenda 2030 vd VN. Europeanen zullen uiteindelijk de minderheid vormen in Europa en zeker achter een paar jaar als de grootste effecten vd gifinjecties zichtbaar zullen worden, waarna er tevens een burgeroorlog zal uitbreken.

 10. Zodra er voedsel tekorten gaan komen moet je eens kijken waar mensen toe in staat zijn. Er zitten 9 maaltijden tussen orde en totale chaos.

 11. Welkom bij de Europese Unie….de Unie die voorop loopt met het verbinden van mensen.
  Dat verbinden zal dan wel de oorlogsverwondingen zijn.

 12. Ik ben een dochter van vluchtelingen en ik weet dat de problemen groter zijn gecreëerd door de wereld machten die er ook niet altijd voor kiezen, maar dat Nederlanders gewone Nederlanders waaronder ik, de prijs hiervoor moeten betalen is buitengewoon schandelijk, de jongeren, de kinderen en de ouderen betalen hier uiteindelijk de hoogste prijs voor 💔💔💔. In Afrika komen er hongersnoden aan vanwege de gecreëerde voedsel tekorten en hier komen mensen ook in zware problemen, het is gewoon pijnlijk om Nederland zo snel te zien afglijden, overigens is het wel zo dat de slapende de Nederlanders juist vanwege het hoog blauwe ogen en blond haar gehalte bij de Oekraïners hen in tegenstelling van andere vluchtelingen met open armen hebben ontvangen… zonder de consequenties hiervan te voorzien!

 13. We wordem overspoeld , onze cultuur moet weg, nwo, genderneutrale shit, gif in eten, chtrails, plandemie, we worden op zoveel manieren aangevallen door de roverheid

 14. Er is geen oorlog in Oekraine… we worden kei hard voor de gek gehouden. Wat je ziet zijn acteurs en mensen die betaalt worden om te “verhuizen”. De enige oorlog die gaan de is, is de oorlog tegen onze portemonnee, onze vrijheden, tegen de gehele mensheid…

 15. Welja joh, maak er maar weer een krisis van. Heerlijk toch voor de propaganda. Ter Apel loopt vol. Dwang voor de Nederlanders. Na al die spuiten geen punt. Ze slikken alles. Succes mensen

 16. Ben helemaal klaar met dit beleid, wordt rijd dat wij Australie eens gaan nadoen.
  Als je hier niets te zoekken hebt, wegwezen dan.

 17. Anti kraakpand bewoner?? " als ik er een was zal ik het pand platbranden helemaal tot de grond voordat ik er uit zal gaan"

 18. We verkeren in een crises-crisis. Is het je niet opgevallen?
  Intussen hang ik in een hangmat: "Crisis? What crisis?" Met piña colada met een rietje, uit een kokosnoot. Maar dat duurt niet lang meer.
  Voedseltekorten, hyperinflatie. Bereid je er maar op voor. Stroomuitval, langdurig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *