Geen widgets gevonden in de zijbalk

Al enige tijd gaan er stemmen op om vrijheidsbeperkende maatregelen te treffen ten gunste van het klimaat. Coronacritici voorspelden vorig jaar al dat er klimaatlockdowns zouden komen, maar dit werd afgedaan als complottheorie.

Dagblad Trouw schreef onlangs dat er weliswaar parallellen zijn tussen corona- en klimaatlockdowns, maar dat de situatie onvergelijkbaar is. Is dat zo? De redactie dook erin en vond toch opvallend veel overeenkomsten.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van woensdag 23 maart via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-23

Bekijk meer blckchecks via: https://www.blckbx.tv/blckcheck

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blck…

25 gedachten over “blckcheck: Parallellen coronalockdowns en klimaatlockdowns”
 1. Oh, ik denk zeker dat er parallellen zijn. Wat dat betreft klopt deze "factcheck". Ik weet nog een parallel: in beide gevallen gaan wappiekanalen zoals deze tegen alle wetenschappelijke consensus in en meent men maar even 99% van de wetenschappers weg te kunnen zetten als een stel fantasten. In beide gevallen doen wappiekanalen zoals dit aan het verspreiden van serieuze misinformatie, en ontkennen ze elk probleem dat er op de gebieden ligt, ondanks de zware wetenschappelijke consensus die er ligt.
  En in beide gevallen doen ze dat ontkennen op basis van het steeds maar weer herkauwen van nepberichten, het op de proppen komen met volstrekt achterhaalde berichtgeving, en het cherry-picken en compleet uit de context halen van bepaalde deelfeitjes, waar dan een heel luchtkasteel aan wappietheorie omheen gebouwd wordt.
  En in beide gevallen spelen die wappiekanalen zoals dit een zeer dubieuze rol, en zal uiteindelijk blijken dat ze aan de volstrekt foute kant van de geschiedenis staan.

 2. We krijgen zo een Klimaat Lockerd ,…dan mag je nog maar 3 keer in de week Schijten en 2 keer boodschappen doen om de 10 dagen ,…. Enkel maar ACCULOZE fietsen op de weg ,…. en VLEES eten wordt uit den Boze ,…. ik zou persoonlijk De MILITAIREN inzetten om die Lockerd in TOOM te houden of deze zeer bijzondere Idioterie te handhaven

 3. Earth,s Save Operation Zone , van Gregg Braden
  aanrader om te kijken ,interessante informatie .
  Technologieën zijn er allang om onze wereld schoon en zuiver te krijgen en iedereen van schone gratis energie te voorzien ipv ….

 4. Een weldenkend persoon weet dat alle maatregelen bestaan uit leugen, bedrog en framing van de waarheid waarbij de mainstream media word misbruikt Degene die nog steeds naar dit soort media kijken of luisteren zijn gewillige domme schapen en die hebben ze hard nodig anders vallen ze door de mand en kunnen ze hun snoode plannen niet ten uitvoer brengen.

 5. “De beloften van vandaag worden dikwijls de leugens van gisteren. De meeste politici kunnen hun beloften niet eens onthouden”

 6. Mij blootstellen aan 35 graden of felle zon ? Over mijn lijk. Dan maar avondwandelingen, dan is de ergste hitte voorbij.

 7. all of these idiocies are part of same plan, just like this ukraine conflict. russia was fooled to intervene. so they have good excuse to make food shortages even worse n raise prices of energy ie. companies will make more profits, again, while commoners will take the hits n suffer.

 8. Kort maar krachtig gezegd en Nederland maak je klaar deze gasten zijn nog niet klaar.
  Word vervolgd………………

 9. I really wish this had English captions so that I could understand what you're saying. I don't know if you are for or against this agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *