Geen widgets gevonden in de zijbalk

Al sinds jaar en dag wordt er driftig gediscussieerd over de witte sporen die vliegtuigen achterlaten in de lucht. De meest achterdochtige dissident spreekt van chemtrails, waarmee overheden niet alleen het weer, maar ook flora, fauna en zelfs de gezondheid van mensen manipuleren. “Het is gewoon gecondenseerde waterdamp,” zegt men aan de andere kant van het spectrum; een ‘complottheorie’ en nothing to see here.

Maar hoe zit het nu? Om niet te verdwalen in het konijnenhol der chemtrails laten we de meest vergaande theorieën – over depopulatie en het vergiftigen van de planeet – buiten beschouwing. We beperken ons tot de vraag of overheden neerslag kunnen manipuleren. Kunnen en doen overheden dit? We doken erin.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van woensdag 20 april via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-20

Bekijk meer blckchecks via: https://www.blckbx.tv/blckcheck

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blck…

10 gedachten over “blckcheck: Kunnen overheden neerslag manipuleren?”
  1. het waterzuiverings systeem dat water vedampt en het dan weer bind en als regen valt, wordt door die chemische stoffen kapot gemaakt, nu dus slechts de filter van de aarde. Wellicht is dat nog voldoende om het water te zuiveren maar de bodem, onze aarde, gaat dus bezaaid worden met die chemische troep en de landbouwgrond maar ook de bossen weilanden en wateren. Dieren en mensen die bespoten ongewassen planten en vruchten eten, dat kan nooit goed zijn. En hoeveel beïnvloed het bijvoorbeeld onze zuurstof die we inademen. Ik ben er geen voorstander van. In warcraft strategie spel was het een tovenaartje die het weer kon beinvloeden en dat was een high tech wapen, bijna onverslaanbaar.

  2. Kijk ook eens naar: August 15, 1952, one of the worst flash floods ever to have occurred in Britain swept through the Devon village of Lynmouth.

  3. Graag een aanvulling met onderscheid in cloud seeding vs de chemtrail hoaxes. Zo niet dan stop ik mijn sponsoring.

  4. Ja en dit is bekend sinds WW2. Toen men aluminium folie snippers uit toestellen dropte om de radar te misleiden.
    Men ontdekte dat het daarna altijd lokaal regenende. Dat is te verklaren omdat het vocht in de lucht zich aan de oneffen oppervlakte hechte totdat de druppels zo groot werden dat het regen werd. Dit process kan je effectiever maken door de Aluminum snippers te verkleinen. Dus aluminium oxiden te droppen. Nou de vraag die niet gesteld werd toen. Wat doet dit voor de omgeving en de mensen beneden. Een enkele keer aluminium oxiden in ademen is geen probleem. Maar we gebruiken het te veel (zit zelfs in sommige deodoranten). Ik vermoed dat de cloud seeding minder gevaarlijk is voor de mens omdat het lucht volume zo groot is dat het heel erg verwaaid. Itt bijvoorbeeld deodorant spuiten en ademen.

  5. Sure cloud seeding is een bewezen toepassing. Maar als je normale vliegtuig condensstrepen ziet als massale chemtrails is een bezoekje naar de GGZ echt nodig, of een aluminium hoedje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *