Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het kabinet heeft aangekondigd om voor het einde van het jaar een concreet plan te presenteren dat de dakloosheid in Nederland moet oplossen. Alle daklozen moeten voor het jaar 2030 beschikken over een woning.

Dat is ambitieus plan, vooral gezien de huidige omstandigheden. Het bouwen van huizen wordt bemoeilijkt door de zogenaamde stikstofcrisis. Ondertussen wordt de vraag naar woningen steeds groter, onder meer door de toestroom van Oekraïense vluchtelingen. Is het een haalbare kaart om binnen acht jaar iedereen in Nederland een dak boven het hoofd te bieden? Wij zochten het voor je uit.

Kijk ook naar blckbx today van woensdag 8 juni 2022, waarin zowel de woningnood als de stikstofcrisis werd besproken:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-06-08

Bekijk meer blckchecks via: https://www.blckbx.tv/blckcheck

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

16 gedachten over “blckcheck: Kan het kabinet voor 2030 de dakloosheid oplossen?”
 1. Deze kabinet vertegenwoordigt de gl0balisten in tegenstelling tot de burgers. Dat verklaart wel denk ik waarom ze met zulke vreemde "oplossingen" komen.

 2. WEF doel stellinig 2030 .Wordt toch wakker. Het gaat helemaal niet om huisen het gaat om Controle niks anders World Economy Form.The Great Recet .

 3. Oplossen!! Ze kunnen helemaal niks oplossen,wat ze wel uitstekend kunnen,dat is problemen creëren. Als je een woning wil gooi dan je paspoort weg en meld je aan als vluchteling, zorg dat je statushouder word en dan krijg je snel een mooie woning.

 4. Niet met de vluchtelingenstroom die we nu hebben van 10.000 per maand.
  Gewoon grenzen weer dicht zoals in de jaren '80 en geen vluchtelingen meer binnen laten dan is dat zo opgelost.

 5. in een land waar de boefjes van de corrupte overheid de zeggenschap hebben op alles, ga ik er van uit niks is mogelijk voor het jaar 2030. En je mag in jou handjes knijpen als jij het jaar 2030 haalt. 😉

 6. Het is gewoon absurt in welke richting de regering gaat…. Boeren onteigenen om daar huizen te bouwen… echt om TE KOTSEN

 7. Die idioot van Hugo de Jonge heeft eerst de zorg compleet vernield, nu is de woning sector aan de beurt. Maar eerst pleegt die samen met de vvd- minister , mevrouw de stickstof, economische moord op de boeren, ook op die manier onze voedselvoorzienning te vernietigen en kustmatig hongersnood te creëren, zeg maar 3 in 1 doel!

 8. Is het niet opvallend dat bij alle plannen het jaar 2030 als uitgangsjaar wordt genoemd !
  🌐🤷🏻‍♂️🤷🏼‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *