Geen widgets gevonden in de zijbalk

Volgens de EU werd overeenstemming bereikt voor de vorige week gepubliceerde Digital Services Act na een trialoog, een informeel gesprek achter gesloten deuren tussen één vertegenwoordiger van de Europese Commissie, één van het Europees Parlement en één van de Europese Raad.

Klopt het dat Europese wetgeving achter gesloten deuren tot stand kan komen en dat de democratische vertegenwoordiging daarbij in handen is van zo’n select gezelschap? Wij zochten het uit.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van woensdag 27 april via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-27?token=jdXjErc4QYrpnLnh-dpRHNXcHEUewFk3

Bekijk meer blckchecks via: https://www.blckbx.tv/blckcheck

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blck…

13 gedachten over “blckcheck: Kan Europese wetgeving achter gesloten deuren tot stand komen?”
 1. niet alleen EU-wetgeving, alle voor ons belangrijke internationale wetgeving geschiedt achter criminele gesloten deuren, deuren waarvan de Rotschilds, de Rockefellers, Soros, Gates en Kissinger de sleutel hebben.

 2. de EU is US aangestuurd, net als de WEF en ze voeren allemaal dezelfde Agenda 2030 uit, dus staatsterreur en hoogverraad. De onverkozenen zien liever hun volk dood dan wat anders.

 3. EU is een maffia organisatie. Ongekozen psychopaten die bepalen wat de landen moeten doen. We hebben niet gestemd om in de EU te gaan dus kunnen we er ook zo weer uitstappen. Alleen als het Rutte regime dat voor deze criminele organisatie werken aftreed en een nieuwe regering die 0 banden hebben met de W.E.F en EU en U.N en W.H.O en world bank en de globalisten mogen dan in een nieuwe regering. Zo kan het volk weer veilig zijn.

 4. Documenten die er niet zijn, want er wordt niet genotuleerd, dus ook niet te controleren. Waar blijft het stemmen om tot een meerderheidsbesluit te komen. Net als het overdragen van souvereine gezondheids/medische besluiten aan het WHO, door schijnbaar één persoon. Waarbij ook nergens een stemming plaats heeft gevonden, om tot een, volgens de wet, benodigde tweederdemeerderheid te komen binnen de kamers, om tot een dergelijk ver strekkend overdrachtsbesluit te komen? Dit zijn corrupte processen die nergens aan enige toetsing voldoen. En zo komt de "great reset" tot stand. De democratie is dood. Als Kuipers zegt " en ik zag dat het goed was", dan gebeurt dat ook. Volgens mij hangt daar een God-syndroom aan vast.

 5. Dit doen de so called criminelen nou ook, hun geheimen plannen in achterkamertjes bespreken. Wie is dan de echte crimineel 🤔

 6. Weinig mensen weten omdat de staatsmedia dat niet "interreseert" dat er bijvoorbeeld in Servie EU wetten met een zodanige snelheid worden ingevoerd dat een kamerlid 1minut de tijd heeft om te debatteren en dat de stemming 5seconden duurt. Wie dat "handen opsteken" een keer heeft gezien die snapt dat dat niets met democratie te maken heeft. Een ander bijzonder nieuws is dat er voor het eerst in geschiedenis in Servie de meerderheid van de bevolking tegen te toetreding bij de EU is.

  Deze twee voorbeelden zijn op zijn minst nieuwswaardig zo niet essentieel buitenlands nieuws die de mensen zouden moeten weten.

 7. Ok, wij gaan dus een wetsvoorstel indienen en in een trialoog in eerste aanleg het transparante dialoog componeren… Lekker duidelijk! Heerlijk democratisch!

 8. We hebben ook zoiets als trias politica, wat betekent dat de aangestelde politici door drie partijen, waaronder de media wordt gecontroleerd. Ook dit gebeurt dus niet. Met andere woorden, we leven nu decennia lang in een ondemocratische samenleving.
  Vanaf dag 1 dat de munteenheid euro werd ingevoerd had ik als een puber zijnde de indruk gekregen dat de EU iets is voor de elitten. En jaar in, jaar uit is mij steeds meer duidelijker geworden dat de Europese unie een machtsapparaat is die de overheden aan de kant ze om de belangen van de elitten te behartigen.

 9. Wat is een Europese wetgeving die achter gesloten deuren plaatsvind?
  De Europese wetgeving is gebaseerd op het principe van de rechtstaat.
  Een rechtsstaat is een staat waarin vrijheid, rechtszekerheid en rechtsgelijkheid voor de burger heel belangrijk zijn.
  Bovendien geniet de burger bescherming van zijn rechten en vrijheden, tegen medeburgers én tegen de overheid.
  En gebeurt dit!…het antwoord is nee, want de wetgeving gebeurt niet openbaar, maar achter gesloten deuren.
  Openbaar betekend controle, transparantie, eerlijkheid.
  Het feit dan deze wetgeving achter gesloten deuren plaatsvind betekend, geen controle, geen transparantie geen eerlijkheid.
  Gesloten.

 10. Hier schrik ik van, al verbaasd het ook weer niet. Interessant dat er nu eens uitgelegd wordt hoe dit dan precies werkt in een korte check.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *