Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het kabinet heeft ingrijpende maatregelen afgekondigd om de zogenaamde stikstofcrisis op te lossen. Maar critici van dit beleid zeggen dat men een niet-bestaand probleem te lijf gaat.

De door het kabinet voorgestelde oplossingen voor de stikstofcrisis hebben verstrekkende gevolgen, met name voor de landbouwsector. Maar zijn al die maatregelen wel terecht? “Het echte probleem is gewoon een kafkaësk bureaucratisch probleem,” zei Wybren van Haga over de stikstofcrisis. Volgens hem – en veel andere critici – is het een door ambtenaren gecreëerd probleem dat alleen in Nederland bestaat. Klopt dat? Wij zochten het voor je uit.

Kijk ook naar blckbx today van vrijdag 17 juni 2022. In deze uitzending wordt de moeilijke positie van de vissers besproken, die ook de dupe zijn van de stikstofplannen van het kabinet:
https://www.blckbx.tv/economie/blckcheck-is-rusland-een-onbetrouwbare-energieleverancier-voor-de-eu

Wil je meer blckchecks zien? Kijk dan in de afspeellijst op YouTube of ga naar: https://www.blckbx.tv/tag/blckcheck

—-

Ondersteun deze crowdfund! ➡️ https://www.blckbx.tv/stikstof

Woensdag 22 juni aanstaande wordt een historische dag: de boeren keren dan letterlijk en figuurlijk Den Haag de rug toe. Zij zullen daarom niet daar demonstreren, maar ergens anders in het midden van het land. Bij blckbx willen we hier graag een waardige live-registratie van maken, maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Want de stikstofplannen raken niet alleen de agrarische sector, maar eigenlijk iedereen!

Ondersteun deze crowdfund! ➡️ https://www.blckbx.tv/stikstof

—-

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

17 gedachten over “blckcheck: Is de stikstofcrisis een bureaucratisch probleem dat alleen in Nederland bestaat?”
 1. Heide velden verminderen niet door stikstof maar door droogte en weers extremen en hevige buien na lange droge periode. De grond neemt dan geen water op maar stroomt direct naar het laagst gelegen gebied en neemt het nog niet ontkiemd zaad mee waar het zich in de nattere gebieden zal ontkiemen. Wetenschap in het veld is beter dan meten met kastjes op stikstof uitstoot. Dat is geen wetenschap terplaatsen maar doorrekenen van gegevens en iets insinueren.

 2. Ga terplaatsen kijken bij veeteelt bedrijven ook in de buurt van natuurgebieden. Ik heb het al gedaan op de Veluwe. Niets aan de hand gebaseerd op leugens. Meeste brandnetels in natuurgebied Zeewolde waar geen veeteelt in de buurt is.

 3. Het is een nieuw verzonnen & gecreëerde markt waarmee straks miljarden euro's mee geïnd kunnen worden door de overheid.
  Als het slaagt in Nederland en het hier uitgewerkt is ga je dat wereldwijd zien gebeuren.
  Zo gaan ze nog meer van zulke uit de lucht gezogen markten creëren om meer geld te kunnen innen.
  Zo werkt dat vandaag de dag.
  Leuk toch als overheid als je straks miljarden kunt verdienen aan iets wat van moeder natuur is en van ons allemaal is en wat gratis hoort te zijn voor mens en dier.
  Feitelijk is het net zo belachelijk alsof de overheid 1 cent per ademhaling per mens gaat rekenen door een zuurstofcrisis. Daar komt het stikstofcrisis eigenlijk ook op neer.

 4. Nederland is niet in de greep van een zogenaamde stikstofcrisis, maar in de de greep van de Bilderbergmaffia, waaronder het WEF. Die delen hier de lakens uit.

 5. Nee: dit is een wereldwijde, technocratische machtsgreep. In Duitsland, Frankrijk, VS, Canada, etc speelt dit geintje van de klimaatwaanzin ook. Verbindende factoren? WEF, VN, IMF.

 6. Ieder land heeft weer een ander probleem! Overal crisis! Wat een spel zijn ze begonnen!!! Wie geloofd deze onzin nog wat ze zelf creeren!!!!

 7. Nee hoor. Er zijn meerdere landen met een stikstof probleem, zoals bv Duitsland en België. Zelfs het ZLTO geeft toe dat stikstof een probleem is.

  Het probleem in Nederland is het grootste omdat wij in verhouding veel meer dieren hebben per hectare.

 8. Het probleem is onze kabinet, die nooit de echte problemen op hebben gelost, maar ze zelf alleen maar erger maken dan dat het is.

 9. Wat een onzin. Alles wat door politieke is besloten en waar mensen het niet mee eens zijn en het als een probleem ervaren is per definitie een bureaucratisch probleem 🤷‍♂️
  Het wordt tijd dat we volwassen worden en wij stoppen met het vol schijten van onze eigen nest.
  Er is maar een wereld en daar moet je als je wil dat generatie na onze ook nog normaal kunnen leven zuinig mee omgaan.
  Dit is gewoon iets wat daarvoor nodig is en als je volwassen bent dan ga je daar niet zo om jammeren en zeuren. En altijd weer die ontkenning, het verdraaien van bewezen feiten en complottheorieën wees mans genoeg om gewoon te doen wat nodig. En ja dat gaat dus niet zonder pijn te leiden en niet alleen de boeren leiden daar onder.
  Waar ik mij echt aan stoor is dat die boeren altijd maar zo stoer doen en ze dit niet eens als een echte man kunnen accepteren.
  Wordt eens volwassen en hou op met dat gejank en gezeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *