Geen widgets gevonden in de zijbalk

Iedereen heeft inmiddels gemerkt dat de inflatie door het dak gaat. Het is dan ook een veelbesproken thema in de media. Regelmatig wordt de oorlog in Oekraïne aangewezen als oorzaak van de torenhoge inflatie, maar is dat wel zo?

De redactie keek naar zowel de Nederlandse als de Europese cijfers en zocht het uit.

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van vrijdag 8 april via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-08

Bekijk meer blckchecks via: https://www.blckbx.tv/blckcheck

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blck…

10 gedachten over “blckcheck: Is de inflatie veroorzaakt door de oorlog in Oekraïne?”
  1. Ik zie dat de kijkers beter op de hoogte zijn van wat inflatie is dan Blckbx. In de media wordt vaak gedaan alsof inflatie een natuurlijk fenomeen is, of veroorzaakt door negatieve gebeurtenissen zoals een oorlog (terwijl grote schuldenaren zoals overheden juist inflatie willen). Als er meer geld in omloop wordt gebracht (= inflatie, geprint uit lucht/schuld) en er staan geen goederen of diensten tegenover, krijg je prijsstijgingen. En als de koopkracht niet verbeterd wordt, doet het zeer.

  2. de fals flag oorlog in de Oekraine, veroorzaakt door het Westen, is een van de middelen om een gigantische inflatie te doen bewerkstelligen. Dit als onderdeel van de wereldwijde financiele- en economische reset, ook wel de Great Reset vd Bilderberg/WEF of de 4e industriele revolutie genoemd.

  3. Nee, natuurlijk niet! De enige oorzaak voor de hoge inflatie is simpelweg het (bewuste?) wanbeleid van de ECB en de EU. Niets meer en niets minder.

    Inderdaad is de stijging van de inflatie al ingezet ruim vóór de oorlog in Oekraïne.

  4. Goh gek he? Maar dit is toch putins schuld 🤪🤪🤪🤪…..
    Te veel mensen trappen nog steeds in de propaganda val….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *