Geen widgets gevonden in de zijbalk

BLCKBX groeit en zeer binnenkort gaat ons nieuws en actualiteitenprogramma LIVE vanuit de nieuwe studio. Dat heb ik niet alleen voor elkaar gebokst maar met de hulp van heel veel donateurs, vrijwillers en professionals die keihard hebben gewerkt aan dat wat binnenkort werkelijkheid wordt.

Screentest

Maar we zoeken nog presentatietalent. Iemand die samen met mij het news programma kan presenteren of mij kan vervangen. Ben jij zo iemand die nu denkt…dat is wat ik wil maar belangrijker nog…dat is wat ik kan? Meld je dan aan en doe een screentest in onze studio.

Vacature

Hoe nu verder? Kijk op onze website via onderstaande link www.blckbx.tv/presentator. Daar staat alle info voor deze vacature en wat we van je vragen.

En wie weet sta jij binnenkort naast mij in de studio en maak je deel uit van ons team!

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

25 gedachten over “BLCKBX zoekt presentatietalent!”
  1. Uhm, tja Flavio, jij bent het gezicht en komt zeker betrouwbaar over, prettig om naar te kijken en luisteren. Misschien is Ruurt B wat. Jij kent hem ook, vlotte babbel, weet over veel dingen mee te praten. Succes met alles

  2. Het feit dat jullie Wim Hof hebben uitgenodigd en juist aandacht geven aan het immuunsysteem maakt jullie een goed nieuwskanaal. Ik ben het niet met alles eens en sommige dingen vind ik echt flauwekul die op jullie kanaal voorbij komen, maar dat maakt niet uit. Zolang je iedereen laat spreken van alle gedachte afkomsten vind ik dat juist een goed iets. Zo laat je alle kanten horen in plaats van de tv media die alleen maar alles vanuit de RIVM doet etc..

  3. Eimand vroeg aan Rutte waar is de griep antwoord : de griep is verdwenen door omdat mensen zich goed aan de maatregelen houden… vraag 2 waarom stijgen de besmettingen antwoord: mensen houden zich niet goed aan de maatregelen

  4. Het lijkt me verstandiger om naar kritische journalisten te zoeken. Blckbx heeft alles weg van een commercieel mediabedrijf. Als ik de Nieuwe Wereld video's bekijk: opgenomen in huiskamers met deskundigen als gespreksleiders. Blckbx heeft veel geld uitgegeven aan bijvoorbeeld de studio. Ik vergelijk BLCKBX met DWDD, net zo min als Matthijs heeft Flavio zich echt verdiept in de overigens interessante onderwerpen die aan bod komt. Misschien een redactieteam samenstellen die de teksten opschrijven voor jou, zzodat je die van de autocue kunt voorlezen? En aan het eind van je liveprogramma misschien een bandje? Ideetje? Ook "journalist" Chris (K)lomp verdient op deze manier geld hiermee maar dan via twitter. Minder onkosten.

  5. al had ik maar de helft van jullie prestenteer kwaliteiten, had me direct aangemeld. zoeken jullie op andere vlakken mss nog mensen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *