Geen widgets gevonden in de zijbalk

LET OP: Om deze uitzending censuurvrij te verzorgen, is de YouTube-livestream eerder beëindigd.
De volledige uitzending van blckbx today #244 van woensdag 15 november is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-15

Woensdag 15 november 2023
– Deze week hebben we in iedere uitzending een lijstrekker van een nieuwe verkiesbare lijst. Dit keer: Kok Chan, lijsttrekker van ‘Nederland met een Plan’.
– Israël en Hamas zijn naast een militair conflict verwikkeld in een informatie-oorlog. Beide proberen de harten van het publiek voor zich te winnen.
– Moeten zwangere vrouwen zich laten vaccineren tegen corona? Een beroepsvereniging van verloskundigen zet daar hun vraagtekens bij.

Desk: bedrijfsarts Alexander van Walraven, redacteur Roy Bernabela en Kok Kuen Chan lijsttrekker van ‘Nederland met een Plan’.
Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-15 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #verkiezingen #NLPlan #zwanger #zwangerschap #vaccineren #vaccinatie #corona #coronaprik #oorlog #hamas #gaza #israel

23 gedachten over “blckbx today: Zwanger vaccineren? | Nieuwe partij NLPlan | Wat is waar rond Gaza-oorlog?”
 1. Er zijn intussen al zoveel ondezoeken geweest over de bijwerkingen van het V. dat ik versteld sta van dat minister K. met droge ogen kan zeggen dat er mensen zijn die een prk nodig hebben. Hij maakt het haast net zo bont als H. de J

 2. Het is echt hoogtijd om het effect en neveneffecten van de Covid prikken onder de loep te nemen. Dit moet uiteindelijk vervolgt worden met een onderzoek over de aansprakelijk heid van onze politici. Sowieso vind ik dat de fabrikanten van deze prikken sowieso aansprakelijk gemaakt moeten worden ongeacht het resultaat. Het is bizar dat deze onschendbaar zijn gemaakt. Dat is sowieso al uiterst verdacht natuurlijk.

 3. Alexander had zich wel wat beter op de vragen mogen voorbereiden en hij houdt teveel slagen om de arm.
  Inmiddels is toch flink wat meer bekend over de bijwerkingen. En in GB is Astra Zenika door de Hoge Raad ter verantwoording geroepen.

  Om een filmpje van een verloskundige uit 2021 te tonen, zonder haar te vragen of ze dit zo weer zou zeggen is een gemiste kans.

 4. Jeetje blckbx .. triest . Tenenkrommend . Aub ga terug naar jullie oorspronkelijke format waar gezond verstand en goede analyse hoog in het vaandel stond. Met die laatste twee uitzenongen en die zaadcellen erbij .. niet om aan te zien echt niet .. sorry
  Maar deze mensen halen het niveau echt omlaag .. het is aan jullie wat jullue er mee doen . Maar serieus ? Blckbx en andere nieuwe media was voor mij altijd een verademing . Om gewoon ook te horen wat er daadwerkelijk is .goed uitgelegd door mensen die in staat waren helder te communiceren. Pfffff nee dit is echt niet okee sorry

 5. Wat er in Israël en gaza gebeurd interesseert mij echt geen bal.. wel vreselijk voor al die onschuldige mensen hoor, maar wat daar nou precies gaande is, idc

 6. Zegt Kok Kuen nu dat hij 250 kamerleden wil ipv 150? 150 Melkertbanen lijkt mij meer dan genoeg. Beter is het om ze te vervangen door 10 mensen met een moreel kompas, een ruggengraat en realiteitszin. Wat zou het land opknappen.

 7. De regering is verantwoordelijk voor de vaccin-schade. Ze hebben mensen genadeloos gepusht en bewust ervoor gezorgd dat mensen elkaar onder druk gingen zetten. Terwijl het ging om een medicijn dat nog in de laatste onderzoeksfase zat. Zoiets doet alleen een verrotte overheid. Men had het hoogstens heel voorzichtig als volkomen vrijwillige optie aan mogen bieden. Het OM had de aanklacht tegen De Jonge in behandeling moeten nemen. Dan was er een begin van gerechtigheid geweest. Nu wordt het een etterende zweer. Wat mij betreft kunnen we niet verder (sorry mijnheer Kok Kuen) voordat de aanranders van onze grondrechten ter verantwoording worden geroepen.

 8. Zwangere vrouwen injecteren met bio wapen? Ernst Kuipers moet vroeg of laat voor de misdaad met voorbedachte raden berecht worden.
  He Ernst, het zal niet altijd donker blijven, wanneer weer licht wordt ga jij de donkere bak in .

 9. Ik snap dat jullie kleine partijen ook aan bod willen laten komen maar dit was wel erg tenenkrommend zwak…Dat haalt de kwaliteit van het programma wel erg omlaag.

 10. Die rooie Jesse Klaver van LEF was al een aanfluiting.. maar dit … Nl met een plan?.. geef de beste man een mooi all inclusive kleurpotloden set. Hij houd van kleur . Ik zeg gebruik rood maar stem niet op dit.. hij als 2e kamerlid… Moeizame debatten zonder eind.. over de inhoud (eerder een gebrek hieraan) maar even niet spreken…

 11. Gezonde kinderen en tieners hoeven eigenlijk helemaal geen COVID-prik, meldt de WHO eerder dit jaar. Op advies van de WHO zijn de afgelopen jaren tientallen miljoenen kinderen geprikt met de vaccins, die bijwerkingen als myocarditis veroorzaken.
  Ook Opmerkelijk nieuws vanuit Zwitserland waar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ineens ‘bijgewerkte richtlijnen’ over het vaccineren van kinderen en jongeren op de website plaatste. De WHO is – nadat miljoenen kinderen zijn geprikt – tot de conclusie gekomen dat gezonde kinderen en jongeren eigenlijk helemaal geen COVID-prikken nodig hebben.

 12. Ten eerst de belasting omlaag en als die internationaal bedrijven die maar gratis ( bij wijze) krijgen om zich hier te vestigen….

  Geld is duivel. Beter ruilen en meer liefde, verbinding en eenheid creëren ❤🎉

 13. Van wat ik weet van vaccinaties moet je je helemaal niet laten vaccineren tijdens je zwangerschap. Ook niet net nadat je kind geboren is (ivm borstvoeding). En ook geen vaccinaties aan pasgeboren kinderen geven. Zo lang mogelijk ermee wachten want de giftige metalen die ze erin stoppen komen in hun hersenen terecht. Daardoor zijn de risico's aanzienlijk groter vergeleken met wanneer ze iets ouder zijn en met volwassenen.

 14. misschien maar beter om van youtube te verdwijnen, meten met 2 maten beviel me toch al niet.
  ik had nomaal al lang gedoneerd, als er niet met 2 maten gemeten werd, waar leden wel mogen chatten, en niet leden niet,
  de info mag goed zijn, maar tweedracht zaaien is nooit goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *