Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-28

Maandag 28 maart 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Een reportage over de grote klimaatstaking die afgelopen vrijdag in Brussel plaatsvond
– President Zelensky is nu toch bereid te praten over een neutrale status van zijn land en zal daarmee niet toetreden tot de NAVO. Waarom is dit nu wel een optie voor de Oekraïense president?
– Verder duiken we in de zogenaamde “Don’t Say Gay Bill”, een wetgeving in Florida die scholen verbiedt om met kinderen te praten over genderoriëntatie. In Nederland is onlangs ook een genderoriëntatie lespakket door het COC ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar.
– Aan de desk staan publicist Sietske Bergsma, onderzoeksjournalist Daan de Wit en blckbx-redacteur David Boerstra
– Presentatie: Flavio Pasquino

Relevante links
– COC ontwikkelt lespakket seksuele- en genderidentiteit voor allerjongsten: https://www.blckbx.tv/binnenland/coc-ontwikkelt-lespakket-seksuele-en-genderidentiteit-voor-allerjongsten
– Corbett Report over Putin: https://www.corbettreport.com/putin/
– Blog van Sietske Bergsma: https://thefireonline.com/
– Website van Daan de Wit: https://www.daan-dewit.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

18 gedachten over “blckbx today: Zelensky wil toch praten over neutraliteit, "Don't say gay"-protesten en meer…”
 1. Top uitzending, zieke maatschappij. Kinderen op zo een jonge leeftijd al manipuleren en verwarren creëert de generatie die de waanzin van deze dag gaat doorzetten.

 2. Ze willen de mensen zó erg indoctrineren, brainwashen etc. zodat mensen vanzelf maatregelen gaan willen en hier dan vervolgens ook agter staan…..

 3. Wat is deze corrupte wereld, waar gaan we heen?We zullen nooit accepteren dat ze misbruik maken van onze kinderen dit gaat te ver,…Het is duidelijk geworden dat de Europese landen geen beslissingen hebben, de beslissingen die uit de Verenigde Staten komen hier wordt gevoert,,Zeg niet dat er een democratie bestaat, Amerika heeft de zetel van demonen en dictatuur

 4. Kinderen krijgen dus op school te leren dat er meer is dan alleen een man of een vrouw en dat iedereen hierin gelijk is. Dat we naar de knoppen gaan vanwege de klimaatverandering en dat je vóór Oekraine moet zijn.
  Kinderen die nog in Sinterklaas geloven.

 5. Is het jullie ook opgevallen dat die klimaat activisten totaal geen constructief antwoord kunnen geven op waarom de wereld dan naar de klote gaat en hoe? En… Waarom gaat deze klimaat activisten massaal bij de mcdo eten? (rofl) zo triestig. En vragen jullie je niet ook af waarom die Greta Thunberg of hoe heet ze, de wereld rond vliegt in een vliegtuig? En waarom dat haar Tesla vol met rotzooi ligt waarvan zij zegt dat we daaraan kapot gaan? En die vrouw met die rode haren, OMG… IQ van een visstick…. "jouw vrijheid eindigt wanneer je de vrijheid van een ander gaat beperken" Dat gezicht van die vrouw wanneer de interviewer zegt: "Door bijvoorbeeld het CO2-budget in te stellen" echt echt echt…. Briljante tegenspraak van de interviewer! Het valt mij iig op dat net als de corona pandemie de schaapjes elkaar weer achterna lopen en zelf niks constructiefs kunnen bedenken en inbrengen in deze wereld.

 6. Ik mis heel veel info over de oorlog die eigenlijk over de strijd neo cons tegen Rusland gaat , president Nuland , kolomoisky , de hunter laptop , de zonen ven pelosi , kerry en romney etc alsmede de soort van oorlogsvoering , verwacht ook spoedig een FALSE FLAG , kijk voor echte info gonzalo lira en the Duran YouTube

 7. O M G!!! Dit was de limit. Wàt een FAKE uitzending. Het bevestigt wat ik al lang vermoedde van blckbx. Ook weer van hetzelfde laken een pak.

 8. Ik word zooo boos hoe kinderen worden misbruikt door de klimaatmaffia en die gendershit van o.a. het C.O.C. en dat van ònze eigen belastingcenten…wat ìs dit voor wereld !!!!???? Ik ga extreem worden hoor !

 9. Als je op latere leeftijd ontdekt dat je homofiel bent, dan is het niet anders. Maar al op de lagere school uitleg geven. Nee, dat gebeurde vroeger niet. Komt niks goeds van.

 10. Is BLKBX ook al ‘controlled opposition’ OMG!! Ik krijg sterk de indruk. Ik kon dat duidelijk destilleren uit het 1-2 tje, dat Flavio met Daan de Wit had. Zoals “Putin wil hetzelfde als het WEF.” Wat een waanzin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *