Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-01

Vrijdag 1 april 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– De Oekraïense president Zelensky sprak gisteren als eerste buitenlandse staatshoofd ooit de Tweede Kamer toe en ontving daarna een staande ovatie. Wat zegt dit en wat was nou precies zijn vraag aan onze volksvertegenwoordigers?
– Vanaf 1 mei aanstaande treedt de Wet Openbare Overheid in werking en vervangt hiermee de Wet Openbaar Bestuur (WOB). De laatste maanden is hier veel om te doen, o.a. dat voormalig gezondheidsminister Hugo de Jonge bewust communicatie buiten zicht hield.
– Een nieuwe Zweedse studie naar 5G-straling toont het “Microwave Syndrome” aan bij bewoners van een appartementencomplex die blootgesteld werden aan 5G-straling.
– Uitgelichte artikelen van De Andere Krant
– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, blckbx-redacteur David Boerstra en onderzoeksjournalist Elze van Hamelen
– Presentatie: Sanae Orchi

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending zie (na afloop): https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-01

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

9 gedachten over “blckbx today: Zelensky sprak Tweede Kamer toe, update WOB-documenten, nieuwe 5G-studie en meer…”
 1. Wappies kijken naar het gesprek van wappies met wappies (inteelt), nu de maatregelen weg zijn en er minder donaties komen en minder wappie- boekjes worden verkocht, maken wappies elkaar het leven zuur en is de Oekraïne (whatever) plots het onderwerp, de schoorsteen moet tenslotte roken!

 2. Hou toch op, wat een onzin over die 5G.
  Ik val dagelijks met mijn telefoon op mijn blote bast, en draadloze oortjes in, in slaap. En beide op WIFI.
  Heb 2 game consoles, waarvan 1 bedraad en de andere op WIFI.
  Televisie op WIFI
  Soundbar op WIFI
  Meerdere laptops in het gezin op WIFI
  Meerdere tablets in het gezin op WiFi.
  Meerdere telefoons in het gezin op WiFi.
  De WiFi modem staat op nog geen 5 meter afstand van waar wij zitten / leven. We zitten dus iedere dag in de straling.

  Net zoals ieder ander dit doet word hier dagelijks gebruik van gemaakt, en wij zitten dus al een lange, hele lange tijd, in WiFi straling en wij hebben geen slaapproblemen, hoofdpijnklachten, ziektes (of wat dan ook). Ook nooit gehad !
  En geloof me, wij gebruiken aal WiFi sinds dat het bestaat.
  Gebruik zelfs mijn telefoon, met 5G aan, als afstandsbediening voor de TV en Soundbar. 5G staat hier eigenlijk nooit uit…..

  En WiFi 6 en/of 7 zal er vast wel komen, omdat de meeste nieuwere laptops al zijn voorzien van WiFi 6. Die van mij in iedergeval wel..

  Ga je bezig houden met je leven ipv met die 5G onzin…
  Het leven is al zo kort..

 3. Het is duidelijk voor mij in ieder geval dat het volk zoveel mogelijk opgehitst moet worden tegen Rusland. De EU, het WEF, de WHO en de NAVO (één pot nat overigens) zijn uit op oorlog en ontvolking, zodat daarna met een ‘schone’ lei de Great Reset een feit is.

 4. satellieten lol… 98% van de communicaties gaat door kabels… satellieten kunnen niet eens bestaan.. maar dat is misschien nog een brug te ver voor de beginnelingen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *