Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today ook via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-20

Woensdag 20 april 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Een WOB-verzoek over chemtrails is afgewezen door het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Wat weten we eigenlijk over chemtrails en geo-engineering?
– Viroloog Ab Osterhaus was gisteren te gast bij Ongehoord Nieuws. Het programma wordt er – o.a. door het NRC – van verdacht desinformatie te verspreiden. Samen met statisticus Fritsander Lahr nemen wij uitspraken van Osterhaus en het RIVM onder de loep.
– Grensoverschrijdend gedrag binnen D66 waarbij een prominent lid zich schuldig zou hebben gemaakt aan ‘stalking, bedreiging en chantage’. Hield de partij dit bewust in de doofpot en waarom?
– Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, blckbx-redacteur Bas Reijnierse en statisticus Fritsander Lahr
– Presentatie: Bjorne Willemsen

Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-04-20 (na afloop van de uitzending)

Over Daan de Wit: https://www.andermens.nl/
Het magazine van Bjorne Willemsen: https://wearepioneers.nl/

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

10 gedachten over “blckbx today: WOB-verzoek chemtrails afgewezen, de D66 doofpot, desinformatie van Osterhaus en meer”
 1. Nou, ik woon zelf naast schiphol, en bij ons ziet de lucht er af en toe zeer gestreept uit.
  Maar weten jullie ook dat zo'n straalmotor of gasturbine een open verbranding is, waar temperaturwn van uitlaatgassen behoorlijk op kunnen lopen, daarnaast is het boven behoorlijk koud, je krijgt dus condens, en daardoor witte strepen uit de achterkant van zo'n motor.
  Bij het versprijden van chemtrails zie je dat het condens niet uit de motor komt, maar uit de vleugeltips.
  Ik moet wel zeggen, dat onze ramen van ons huis wel eens vol zitten met miniscule druppeltjes, en als je je vinger erover haalt krijg je een vette streep op je raam.
  Ik zou wel eens willen weten wat dat is.
  Dus blackbox interesse, dan gaan wij dit onderzoeken????

 2. Osterhaus is een crimineel. hij heeft mensen fysieke schade berokkend, en de staat 5.000.000 gekost an schadeclaims terwijl zijn aandelen in vaccins 5.6 mille hebben opgeleverd. Moet zo iemand niet gewoon achter slot en grendel? Walgelijk mens. Een spiegel van alles wat mis en corrupt is.

 3. Politici moeten stoppen met leven. Gewoon, kappen met ademen.
  Ik wil ze er graag bij helpen.
  En dan nog wat. Als de WOB niet werkt, hoef ik als burger ook geen info te verstrekken.
  En als ze wel info willen, moeten ze eigenlijk stoppen. Met ademen. Pleur maar lekker op met rechten van de overheid. Die hebben ze niet meer.
  En hun geweld stelt ook geen fluit voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *