Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today van vrijdag 20 mei 2022 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-20


Blijf ons steunen, zodat we met elkaar nóg meer impact kunnen maken
Help mee de onderste steen boven te krijgen:➡️ https://www.blckbx.tv/doneren

Vrijdag 20 mei 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Volgende week gaat Minister van VWS Ernst Kuipers naar Genève voor de 75e World Health Assembly van de WHO. Wat gaat hij daar precies doen en wat betekent het voor Nederland?
– Het KRO-NCRV programma Pointer wordt voor de rechter gedaagd door de ‘klimaatwaakhond’ Stichting Clintel. Er zou sprake zijn van laster én van een onjuiste voorstelling van zaken.
– We bespreken ook twee andere rechtszaken: de zaak van de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers tegen de KLM vanwege een vaccinatieplicht voor nieuw personeel én de zaak tegen C&A-telg Ansgaard Brenninkmeijer waarbij de politierechter een merkwaardige uitspraak deed…
– Uitgelichte artikelen van de Andere Krant
– Aan de desk staan advocaat Claudia Berghout, redacteur Bas Reijnierse en onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker.
– Presentatie: Sanae Orchi

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-05-20 (na afloop van de uitzending):

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

0:00 – 10:52 Nieuws van de dag
10:52 – 38:12 WHO en NAVO zorgen voor globale machtsverschuivingen
38:12 – 49:13 Politierechter veroordeelt coronademonstrant terwijl het OM vrijspraak vraagt
49:13 – 53:53 Rechtszaak KLM vanwege vaccinatieplicht voor nieuw personeel
53:53 – 1:11:36 Klimaatstichting Clintel naar rechter over NPO-uitzending Pointer
1:11:36 – 1:17:37 Kijkersvragen en outro

21 gedachten over “blckbx today: Wat doet Kuipers op bezoek bij de WHO?, vaccinatieplicht KLM en andere rechtszaken…”
 1. Nieuwe wet geeft Brussel controle over internet
  EU kan elke kritiek verbieden ‼️
  De Europese Commissie krijgt binnenkort de macht om, zonder overleg met de lidstaten, het internet ingrijpend te censureren, wanneer zij oordeelt dat er sprake is van een “crisis”. Dit blijkt uit een concept van de laatste versie van de Digital Services Act, die op het punt staat te worden aangenomen, en die door de Andere Krant is ingezien.

 2. En dan heeft de NATO heel Europa omsingeld…..🤣😎 Dus Finland en Sweden. Verkoop je ziel aan de NATO.. 20.000 soldaten aan je grens.. zoiets.. Soms goed voor de economie? Wat is de reden? Graag even een uitleg, behalve al die schijn argumenten. ik wil weten wat er echt achter zit..

 3. Vrouw; hey schat, hoe was je dag?
  Politieman ; best heftig hoor, ik moest gevaarlijke vlag zwaaiende relschoppers aanpakken! Ik kan je niet eens vertellen wat er op de vlag stond, want het was zo kwetsend!!!
  Vrouw; awww mijn held! Ik ben zo trots op je!
  Politieman : Yaaaay 💪🏻

 4. Een grote groep omwonenden van Windpark Ospeldijk in Nederweert spreekt haar steun uit aan Marcel Crock en aan de stichting Clintel! Pointer heeft de omwonenden van dit windpark gepasseerd door leugens van de projectleider van de zogenaamde "coöperatie" Zuidenwind in de uitzending van mei 2021 uit te zenden zonder hoor wederhoor en zonder onderzoek naar waaheidsvinding. Er heeft in Nederweert geen participatie plaatsgevonden en omwonenden zijn, in tegenstelling tot wat de projectleider trots verkondigt alszijnde een voorbeeldpark voor Nederland, vooraf niet geïnformeerd en niet betrokken. Een grote leugen met grote gevolgen voor een grote groep mensen. Pointer wil niet rectificeren. Het verhaal toont parallellen met de uitzending over Clintel. Pointer doet over het onderwerp windturbines niet aan onafhankelijke journalistiek. Hopelijk zal recht gedaan worden en krijgen zowel de Stichting Clintel als Windpark Ospeldijk Nederweert de rectificatie die ze verdienen.
  Succes met het kort geding, Clintel. Wij staan achter jullie!

 5. Virussen komen altijd voor in landen waar mensen een plaag zijn, dus Afrika, Azië, zuid en midden Amerika, China. Misschien moeten wij wel stoppen met het hele vliegverkeer. Iedereen lekker in eigen land blijven. Zo hou je ook de rotzooi buiten de deur. Je laat in je huis ook niet iedereen binnen, daar selecteer je ook.

 6. Het is toch te gek voor woorden dat Politie met van alles en nog bewapend mag zijn en de burger die voor haar rechten wil opkomen zich maar met hun handen moeten verdedigen als zij worden afgetuigd door een stelletje smeerlappen bij de Politie. Je moet je eigenlijk zonder verweer het ziekenhuis in laten slaan. Zelfs een ei naar een Politie agent gooien daar staat dan al een fikse straf of boete op.

 7. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft meer middelen nodig om de dreiging van pandemieën in de toekomst beter te kunnen inschatten. Dat zegt Microsoft-miljardair Bill Gates in een interview met Financial Times. De Amerikaan vraagt ook om waakzaam te blijven. „Het risico op een besmettelijkere en fatalere variant is nog niet geweken. Einde citaat.

 8. Maar weer eens gekeken, maar kon me wederom niet echt boeien. De productie zelf is echt topkwaliteit en zeer goed verzorgd. Echter zijn er te vaak panelleden die niet boeiend kunnen vertellen en/of geen interessante informatie toe te voegen hebben. Verder denk ik dat er meer aandacht kan worden besteed aan de samenstelling van het panel. Misschien meer vastigheid, zodat er een betere chemie ontstaat. Ik ben ook maar een leek, maar ik geloof dat het boeiender kan!

 9. Ze kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Daar zijn ze weer, in elke talkshow:Zelfingenomen Osterhaus, lulletje Kuipers, slissende Gommers en "hulp in de huishouding" Koopmans. Alleen Irma ontbreekt nog !

 10. Men hoeft niet bepaald een mensenkenner te zijn om te kunnen zien hoe kwaadaardig Ernst is.Het lijkt wel of hij net uit een graf getrokken is en ff een paar stroomstoten gehad heeft.

 11. De mensen aan tafel bij Blckbx en elders hebben gewoon niet in de gaten dat de wereld leiders, presidenten, overheden, puppets, handlangers, bigfarma en iedereen op relatief hoog niveau ambtenaren etc. Allemaal een religie aanhangen!!

  Jullie zogenaamde intellectuelen in die alternatieve praat programma's moeten eens stoppen met doen als je overheid inclusief ambtenaren en iedereen die aan het narratief mee werkt dit doet voor geld, macht, om naïviteit, wegens stomheid etc etc.
  Men hangt met een z'n allen een religie aan die begint in de loges en allerlei geheime clubjes waar geld en macht het bindmiddel vormen en waar occultisme hoogtij viert. Straffen staan op spreken buiten de club.

 12. Apenpokken 😂 over 4 maanden krijgen we Kamelenschurft . Manman de WEF duivels gaan maar door en de nuttelozen gaan weer in de angstmodus en gaan al muilkorven inslaan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *