Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de uitzending full screen via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-03-11

blckbx today is het gloednieuwe LIVE actualiteitenprogramma van blckbx, vanuit de nieuwe studio. Presentator Flavio Pasquino praat je samen met interessante en deskundige gasten bij over de actualiteit in Nederland en in de wereld.

Vrijdag 11 maart 2022
In de uitzending van vanavond onder andere:
– Onderzoeksjournalist Elze van Hamelen
– NLP-deskundige Igor van Kaam
– Programmamaker Erwin Taams met een reportage over Ansgar John Brenninkmeijer en ‘Vlam op de Dam’
– Nieuwsblok met Sanae
– Aandacht voor de nieuwe docu “Gideon: Op zoek naar de waarheid”, die maandag in première gaat in Tuschinski, Amsterdam
– én… als blckbx-kijker maak je kans om hierbij aanwezig te zijn.

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Kijken dus en deel blckbx today met jouw eigen omgeving!

Over stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

11 gedachten over “blckbx today – vrijdag 11 maart 2022: met o.a. Elze van Hamelen, Igor van Kaam en Erwin Taams”
  1. Ja. Dat is een goed punt. I nd ekoude oorlog was er wederzijds respect en op die basis altijd ruimte voor overleg en begrip. In de huidige situatie waar alles emotioneel geescaleerd wordt en alles een strijd wordt van verheven goed tegen een absoluut kwaad is er eigenlijk geen ruimte meer voor iets anders dan absoluut geweld.

    Als dat zo is dan is een komend armageddon wel erg dichtbij. Positief punt is dat dan de totalitaire wereldstaat ook is afgelopen. Maar tegen welke prijs?

  2. Mijn vrouw (haar naam begint met een "D") wordt maandag 66. Eigenlijk best pijnlijk. Hugo de J. mag voor mij aan het gas………………

  3. Er wordt gesproken altijd over oorlog ..oorlog is er niet zal ook nooit komen…Wat er wel gebeurd is het opruimen van de Cabal en biolabs in Oekraïne aan het verwijderen .

  4. wie nu nog niet ziet hoe fake deze wereld en democratie is komt echt onder een steen vandaan elke vorm van overheid is onderdrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *