Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #211 woensdag 30 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-30

Woensdag 30 augustus 2023
– Er zijn twijfels over de oorzaak van de rampzalige brand op Hawaï. Volgens de autoriteiten zijn de bosbranden een effect van de opwarming van de aarde, maar is dat wel zo?
– Gisteren breidde Londen de zogenaamde Ultra Low Emission-zone uit. De omstreden klimaatheffing door middel van camera’s stuitte op groot verzet.
– Wat klopt er van het statement van stikstofminister Van der Wal over mogelijke inmenging van de EU wanneer Nederlandse provincies niet doorpakken met de stikstofplannen?

Desk: journalist Ido Dijkstra, ondernemer Jan Cees Vogelaar en redacteur David Boerstra Presentatie: Sanae Orchi

Inhoudsopgave
0:00 Intro
3:52 Nieuws van de dag
7:52 Branden op Maui: natuurlijke ramp of een cover-up voor veel meer?
36:25 Londen breidt ‘Ultra Low Emission Zone’ uit naar 5 miljoen mensen
49:37 Van der Wal waarschuwt voor EU-inmenging bij ontoereikende stikstofplannen

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-30 (na afloop van de uitzending)

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#Hawaii #Maui #bosbranden #klimaat #London #stikstofbeleid #EU #ChristiannevanderWal

25 gedachten over “blckbx today: Vraagtekens inferno Hawaï | Londen in verzet | Van der Wal dreigt provincies met EU”
 1. Bedankt voor het kijken naar blckbx today!

  Wat vond je van de uitzending? Laat het ons weten met een like of comment. Waardeer je wat we doen? Blijf ons steunen, zodat we door kunnen gaan. https://www.blckbx.tv/doneren

  Inhoudsopgave

  0:00 Intro

  3:52 Nieuws van de dag

  7:52 Branden op Maui: natuurlijke ramp of een cover-up voor veel meer?

  36:25 Londen breidt 'Ultra Low Emission Zone' uit naar 5 miljoen mensen

  49:37 Van der Wal waarschuwt voor EU-inmenging bij ontoereikende stikstofplannen

 2. Dit valt me een beetje tegen van blckbx.
  Een beetje speculatie is niks mis mee, maar suggereren dat Hawai bewust is afgebrand door high energy weapons is pure complottheorie.

 3. Ik ben nu na deze shit tussen 27:47 en 29:00 er bijna helemaal klaar met deze bushit op blckx.

  Hou je aan de feiten, sprookjes en broodje aap verhalen met dergelijke figuranten gaan blckbx geen goed doen!

 4. Over Maui: Waar zijn de 1000 tot 2000 kinderen gebleven die volgens hun ministerie van onderwijs na deze tragedie niet meer op school zijn verschenen?
  "Build Back Beter" voor wie dan? Die kinderen van de toekomst zijn verdwenen.
  Voor BlackRock misschien, zij zijn de grootste landeigenaren van dit eiland.

 5. Goede oplossing voor van de Wal
  Gooi al je op niets feitelijk gebaseerde plannen weg en bespaar hiermee 58 miljard geld dat van de bevolking is.

 6. Hawaii is aangevallen door de globalisten met laser beames omdat ze hun land niet verkopen .,deze aanval kun je vergelijken met de 9 / 11 atack ..!!!

 7. Misschien is het nog niet zo gek om Brussel mede over de Nederlandse stikstofproblemen te laten oordelen. In andere Europese landen zijn er geen of minder stikstofproblemen. In elk geval is het in de andere Europese landen niet zo'n item, dus is de kans aanwezig dat Brussel tegen de Nederlandse stikstofplannen is. Jullie zouden dat eens kunnen navragen in Brussel. Dan zijn we ook niet afhankelijk van wat de mainstream media ons hierover bericht.

 8. Alle informatie die er over is, duid hier duidelijk dat het over Direct Energy Weapons gaat ( DEW) auto"s weggesmolten tot een rivier van aluminium, alles behalve wat bedekt was met de kleur blauw werd niet vernietigd. evenals huizen van de rijke mensen, ook hun huis was bedekt met blauw zeil. etc etc politie die mensen tegenhield die wegvluchtten

 9. Hawai inferno is bewust gecreëerd. De elitaire parasieten hebben patent om volken te vermoorden. Allemaal om hun onuitputtelijke hebzucht te bevredigen.

 10. Wat mij opvalt is dat de meest logisch denkende landen binnen de EU zoals Duitsland en Nederland helemaal de PLOT kwijt zijn. Hey in plaats van alles te analyseren tot op het bot, hoe zit het met gewoon NEEN.

 11. Zeer goede uitzending!!,ook mooi om te zien dat de Londense bevolking het recht in eigen hand neemt.Het enige middel tegen regeringscorruptie.

 12. Duidelijk dat deze mensen nooit een vuurzee hebben meegemaakt. +- 25 jaar geleden een soortgelijke brand meegemaakt (op kleine schaal) d.m.v blikseminslag en zware wind. Een rij van huizen compleet weg, de huizen v/d "buren" stonden zonder enige schade overeind. Door hier alweer een complot in te zien vind ik simpelweg ziekelijk. Voor mij de ultieme reden om jullie te ontvolgen. Ben wel klaar met geestelijk gestoorde wappies. Maja: zoals altijd zal de retoriek weer hetzelfde zijn: ik ben dom en de toetsenbordhelden die vergeten waren om hun pilletjes te slikken zullen me vast met onzin verhaaltjes afbranden (een James Bond wapen hoe verzin je het??)

 13. Opmerkelijk ook dat in een totaal verwoeste winkel, zo goed als nieuwe blauwe shirts zijn gevonden tussen het as, met etiket er nog tussen gevouwen. En opvallende dat alle daken van huizen van elites/bekende sterren recentelijk blauw zijn geschilderd. Voorkennis?
  Btw, de police chief was ten tijden van de schietpartij in Las Vegas ook daar chief! Goh..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *