Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #303 van maandag 15 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-15

Maandag 15 april 2024
– Voorjaarsnota 2024: Demissionaire kabinet trekt miljarden uit voor steun aan Oekraïne en asielopvang.
– Iran’s vergeldingsaanval tegen Israël.
– Wereldvrede in Gevaar: Midden-Oostenanalyse na spoedbijeenkomst VN-Veiligheidsraad.

Desk: voormalig hoogleraar Internationale Betrekkingen Kees van der Pijl, econome Jelena Postuma en onderzoeksjournalist Daan de Wit
Presentatie: Ancilla van de Leest

Inhoudsopgave
0:00 Intro
5:55 Nieuws van de dag
9:48 Voorjaarsnota 2024: Miljarden extra voor Oekraïne en asiel
20:48 Confrontatie: Iran vs. Israël
31:11 Wereldvrede in Gevaar: Midden-Oostenanalyse

Relevante achtergrondinformatie
Voor relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/dwiv-2024-04-15 (na afloop van de uitzending)

Wil jij onderdeel uitmaken van Blckbx Business? Word dan een Blckbx Business Friend! ➡ https://www.blckbx.tv/business

Waardeer je deze uitzending? Like de uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #voorjaarsnota #financien #oekraïne #asielopvang #iran #israel #middleeast #vn #oorlog #wereldvrede

26 gedachten over “blckbx today: Voorjaarsnota: Miljarden Oekraïne en asiel | Iran vs. Israël | Wereldvrede in gevaar”
 1. Van der Pijl, de oude Marxistische fossiel, vertelt al decennialang hetzelfde verhaaltje:
  Het Westen slecht. Dictator Putin geweldig. Dictator Iran geweldig. Moslims geweldig. Hamas geweldig. Alles is een complot waar de CIA achter zit. blablaba. En dat is dan een 'hoogleraar'.

 2. Ancilla, dat kan alleen stoppen als de gazanen Israël als staat en volk erkennen en stoppen met het afvuren van raketten en uitvoeren van terroristische aanvallen.

 3. Vd Pijl en Daan zijn zo antisemitisch als wat. Vd Pijl is een marxist. Dus wat hij uitkraamt zal altijd tegen Israël zijn en pro moslims. Totdat de moslims de overhand krijgen, zullen zijn ogen potdicht blijven, maar dan is het te laat.

 4. Zomaar een ingeving hoor maar al die staatsschulden van Nederland. Ze geven maar uit, ook landen zoals Frankrijk. Zou het niet te maken hebben met de digitale euro die Europees gaat worden ingevoerd? Volledig digitaal geld is natuurlijk nog moeilijk te controleren. Cash geld eruit! Maar goed, ben positief. CBTC krijgen ze er niet door😉

 5. Politieke keuzes, 🤭, daarom niet meer mee doen met dat pseudo democratisch bedrijfs model van b.v Nederland. Het is een crimineel organisatie en iedereen die stemt is medeplichtig met het instand houden van genoemde crimineel, misdadig, fascistisch Gojim organisatie te heten B.V Nederland.

  De bijbel is toch helder, niet mee doen.

  Gojim wordt wakker of verblijf in de ellende

 6. 80% van de ambetenaren kan worden wegbezuinigd.
  Dan houden we miljarden over.

  Subsidies en toeslagen moeten verdwijnen.
  Een goed en eerlijk salaris waarvan je je lasten gewoon kunt betalen.
  Dat is eerlijker en veel overzichtelijker.

  Belastingen moeten omlaag
  Overheidsheffingen moeten verdwijnen.
  We betalen nu 2/3 aan belasting op steeds meer producten.

  Stoppen met geld naar het buitenland.
  Miljarden verdwijnen in bodemloze putten en beland in criminele handen.
  Onzinnige uitgaven die niets opleveren

  Zo zijn er nog veel meer posten de we kunnen schrappen die het leven peperduur maken en niets opleveren

 7. Kees, is dat een hoogleraar, een man die duidelijk geen idee heeft waarom hij iets vind, maar vooral een mening heeft.
  En dan dat domme gelul van een waarschuwing van iran, het land waarvan zijn leider al jaren wankelt omdat de bevolking daar itt de landen eromheen, nog wél voor zichzelf kan nadenken.
  Een waarschuwing, dit door de ayatollah die meerdere malen aangaf alle joden, (niet enkel Israëli dus) wilt uitmoorden.

  Zelden zo'n slecht blckbox aflevering gezien, gelukkig was jelena er nog om nog om ook nog wat waarheden te verkondigen

 8. Ik kijk graag naar blckbx today, maar elke keer de complot theorieën omtrent Israel word toch wel erg naar om naar te luisteren. De verkeerde mensen worden aan het woord gelaten die duidelijk anti israel zijn en de palestijnen een soort “slachtoffer-rol” toekent.

  Israël wordt omsingeld door haat dragende volkeren die op geen enkele manier vrede willen met de joden, maar de joden willen verdrijven van de Jordaan tot aan de middelandse zee (from the river to the sea…) wat letterlijk getuigt van genocide op het volk Israël (aldus antisemitisme).

  Stop met die kolder, verdiep je in de werkelijkheid, je zult er achter komen dat Israël hier het slachtoffer is en 100% onze steun verdient is deze verschrikkelijke strijd.

  Am Yisrael Chai🇮🇱🇮🇱🇮🇱

 9. ❤ "De tanden laten zien"

  Waarschuwen. Dreigen. Raketten. Doden. Slachtoffers. Kogels. Een redelijk leven Onbetaalbaar maken. Toekomstige nieuwe virussen en ziekten en daarvoor nieuwe mRNA vaccinaties. Kinderen bang maken. Kinderen in de war brengen over het geslacht. Muilkorven. Schade na/door de injectie. Depressie onder jongeren. Leugenachtige regeringen. Het dodelijke klimaat. Oproepen tot meer geweld en oorlogen. MKB naar de klote. Miljarden en miljarden weg.
  Ja mensen….zo kun je nog wel ff doorgaan over wat de mens wereldwijd sinds 2020 voor de kiezen krijgen.

  Wat is er gebeurd met ❤VREDE❤????

  Stay Strong People

 10. Het westen moet vooral zo door gaan heel Europa ligt dadelijk plat wat denk je dat je elke islamitische land van de kaart van vegen, ik zeg know your place en gaat zitten met je bijdehante landtje! Een opstand van wereldwijde islamieten wil je niet! 🇳🇱🤮💩

 11. het valt mij de laatste tijd steeds meer op dat vrouwen mannenjasjes/colberts dragen. Is dit niet heel erg woke ? Mooi is het in ieder geval niet (althans mijn mening) en ik denk dat het het dom volgen van een mode gril is. Jammer, vrouwen kunnen zo mooi zijn in vrouwenkleren. Waarom die mannencolberts ???? Verder weer een zeer interessante uitzending !!!!! DANK !

 12. Geen terrorisme vanuit Gaza???? Wat te denken van de raketten die iedere dag vanuit Gaza op Israel afgestuurd worden, al jarenlang?
  Kees kan net zo goed bij de NOS zijn Israel haat ventileren. En wat is het bestaansrecht van Blackbox nog als het gewoon dezelfde boodschap brengt als de MSM?

 13. Wat een achterlijke uitspraak van Wilders!!!!Ze voeren onze strijd????Ze creeeren onze strijd!!!Dat volk trekt ons nog een derde wereldoorlog in.

 14. Dat 'war on terror' lijstje waar Kees over heeft was toch gewoon het lijstje landen zonder Rothschild central bank? Naast Iran is ook Noord Korea buiten schot gebleven. Irak, Libië & Syrië zijn gevallen. In Libië lieten ze er volgens mij geen gras over groeien voordat een nieuwe central bank werd opgericht als ik me goed herinner.

 15. Politici zijn gewoon bezig met hun volgende baan en niet met het belang van het land ….Ze smijten belastinggeld om hun toekomstige baan zeker te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *